Rolling Stones vender tilbage til USA til efteråret for at kompensere for aflyste koncerter i 2020.Turen med 13 byer starter den 26. september på The Dome i America's Center i St. Louis, Missouri, og slutter den 20. november på Austin's Circuit of the Americas.

De vil være i størstedelen af ​​de byer, de havde til hensigt at besøge i 2020, men koncerter i Vancouver, Louisville, Cleveland og Buffalo er blevet aflyst på grund af planlægningsproblemer. For at kompensere for det har de tilføjet stop i Los Angeles og Las Vegas, samt en optræden ved New Orleans' Jazz Fest.

Disse nye datoer vil acceptere billetter til 2020-koncerterne. Fans, der har billetter til aflyste begivenheder, vil modtage information om refusion fra Ticketmaster, samt et muligt prioriteret tilbud på billetter i nærliggende steder.Mick Jagger sagde i en erklæring, at jeg er så glad for at være tilbage på scenen igen, og takkede alle for deres tålmodighed. Håber at se dig snart!

Keith Richards sagde: Vi er tilbage på vejen! Jeg ses der!

Turnéen skulle begynde den 8. maj 2020 på SDCCU Stadium i San Diego, Californien, og slutte den 9. juli 2020 på Mercedes-Benz Stadium i Atlanta, Georgia, efter et 15-shows løb. Men på grund af epidemien blev bandet tvunget til at udsætte deres optræden.

Bandet kommenterede dengang: Vi er virkelig skuffede over at skulle udsætte turnéen. Vi undskylder over for alle fans, der glædede sig lige så meget til det, som vi gjorde, men alles sundhed og sikkerhed skal komme først. Vi klarer det alle sammen, og vi ses snart.

I pausen udgav bandet en ny sang kaldet Living In a Ghost Town. Det blev for det meste skrevet før epidemien, men dele af teksterne blev opdateret for at passe til den nye verdens virkelighed. De har ikke udgivet et nyt musikalbum siden A Bigger Bang fra 2005, men de har været meget i studiet for nylig.

Sidste år afslørede Keith Richards: Vi har yderligere fem eller seks numre, og der er en masse soul-følelse i det af en eller anden grund, uden at nogen vil. Vi har åbenbart ikke noget bedre at gøre lige nu end at skrive nogle flere sange, ikke?

Rolling Stones 2021 America Tour Datoer

26. september – St. Louis, MO i The Dome i America's Center
30. september – Charlotte, NC på Bank Of America Stadium
4. oktober – Pittsburgh, PA på Heinz Field
9. oktober – Nashville, TN på Nissan Stadium
13. oktober – New Orleans, LA ved New Orleans Jazz and Heritage Festival
17. oktober – Los Angeles, CA på SoFi Stadium
24. oktober – Minneapolis, MN på U.S. Bank Stadium
29. oktober – Tampa, FL på Raymond James Stadium
2. november – Dallas, TX på Cotton Bowl Stadium
6. november – Las Vegas, NV på Allegiant Stadium
11. november – Atlanta, GA på Mercedes-Benz Stadium
15. november – Detroit, MI på Ford Field
20. november – Austin, TX på Circuit of The Americas