Bhushan Kumar, administrerende direktør for T-Series er blevet anklaget for at have voldtaget en kvinde, og der er indgivet en FIR mod ham for det samme. Ifølge kvindens klage voldtog Bhushan Kumar hende ved at give ham falske forsikringer om at give arbejde i film. Kumar afgav falske løfter til kvinden om, at han ville give hende arbejde i sit eget firmas projekter.

Klageren, der indgav voldtægtssagen mod Kumar, er en Andheri-bo. Ifølge hvad kvinden fortalte politiet, kendte hun Bhushan Kumar fra august 2017, og han udnyttede hende ved seksuel udnyttelse af hende fra 2017 til 2020.

T-seriens leder Bhushan Kumar anklaget for angiveligt at have voldtaget en 30-årig modelPå baggrund af klagen indgivet af kvinden, er der blevet registreret en sag af Andheri's DN Nagar politi mod filmproducenten fredag ​​den 16. juli. Den 30-årige kvinde, der anlagde sagen, er både model og aspirerende skuespiller. . Med denne påstand er der blevet rejst en sag mod Bhushan Kumar i henhold til den indiske straffelovs paragraf 376 (voldtægt), 420 (snyd) og 506 (kriminel trussel).

Milind Kurde, senior politiinspektør på DN Nagar politistation sagde: 'Vi har registreret en sag i henhold til paragraf 376 (voldtægt), 420 (snyd) og 506 (kriminel intimidering) i den indiske straffelov.

Politiet afslørede dog ikke flere detaljer om, hvornår voldtægten fandt sted. Kvinden henvendte sig til politiet, da hun følte, hun var blevet snydt.

Ifølge klageren har Bollywood-produceren, søn af den store musikmagnat Gulshan Kumar, voldtaget hende tre forskellige steder. Hun sagde også, at hun blev truet til ikke at afsløre det nogen steder. Efter denne FIR forventes det, at Mumbai-politiet vil optage udtalelsen fra Bhushan Kumar, som er gift med Divya Khosla Kumar. Kumar er dog i øjeblikket ude af Mumbai.

Gulshan Kumar, mere populær som 'Cassette King', er grundlæggeren af ​​T-Series, som er et indisk musikpladeselskab og filmproduktionsselskab. Efter at musiklegenden blev skudt og dræbt i 1997, blev kontrollen over T-Series-selskabet overtaget af hans søn Bhushan Kumar, som dengang var 19 år gammel. Han har været producent af mange hitfilm som Ready, Tum bin, Aashiqui 2, Airlift, Baby, Hindi Medium, Bhool Bhulaiyaa blandt andre.

Bhushan Kumar blev tidligere også i 2018 anklaget af Marina Kuwar gennem 'MeToo'-bevægelsen i Indien for at have chikaneret hende seksuelt.