Populær Malayalam tv-skuespiller Ramesh Valiyasala døde i dag i en alder af 54. Skuespilleren, der fik anerkendelse med sit skuespil i en række tv-serier og i nogle få film, blev fundet hængende i sin bolig nær Thiruvananthapuram.Ifølge kilder i industrien ser hans død ud til at være under mystiske forhold, da politiembedsmænd har registreret en sag om unaturlig død i henhold til paragraf 174 i den indiske straffelov og startet en efterforskning.

Den populære Malayalam-tv-skuespiller Ramesh Valiyasala død, fundet hængende i sin bolig

Hans kone fandt først hans lig hængende fra hans soveværelses loftsventilator. Han kom til sit hjem to dage før den uheldige hændelse, det vil sige den 9. september efter afslutningen af ​​optagelserne til sit kommende projekt.Prima facie politiembedsmænd har mistanke om, at dette er et tilfælde af økonomiske vanskeligheder, da skuespilleren kæmpede for at få nye opgaver på grund af Covid-19-lockdownen. Myndighederne har sendt hans lig til et medicinsk universitetshospital til obduktion.

I de sidste mange år boede skuespilleren sammen med sin anden kone og søn. Han var en veteran skuespiller og arbejdede ubønhørligt i 22 år.

Han startede sin karriere sammen med sine venner efter at have afsluttet sin eksamen på Government Arts College i dramafasen. Fra en teaterbaggrund kom han ind i tv-branchen og senere i film.

Ramesh blev sidst set i en tv-serie med titlen Pournamithingal. Den berømte serieinstruktør Dr. Jaanradhanan var hans mentor.

Mange af hans kolleger fra glamourindustrien tog til sociale medieplatforme som Twitter og Facebook for at kondolere sin familie.

N.M. Badusha, der er produktionsleder og producer, tog til sin sociale mediekonto på Facebook og skrev: Der vil være mange problemer. Men hvad er meningen med at løbe væk fra livet .. Hyldest til min kære ven Ramesh.