Det kommer helt sikkert til at blive skrevet på historien – GTA 6 var den mest ventede titel nogensinde. Indtil nu er der ingen officiel information om spillet udover få lækager, der kommer her og der. Grand Theft Auto-udviklere, Rockstar Games har været for forsigtige til ikke at lade nogen hints eller informationer ud om GTA 6. Det er grunden til, at de fleste lækager ender med at være falske, eller ikke kan stole på, fordi de ikke har nogen officiel bekræftelse på det. Med det sagt fik vi for et par dage siden lækket en GTA 6-karakter fra en af ​​stemmeskuespillerne.Ny GTA 6-karakter lækket af stemmeskuespiller

Efter at have set succeshistorien om GTA 5, venter vi spændt på den næste udgave fra Rockstar Games. Ved at besejre Minecraft er GTA 5 nu blevet det næstmest succesrige videospil nogensinde, med Tetris på toppen. Det er bekræftet, at vi vil have GTA 6 med os i den nærmeste fremtid, og adskillige rapporter om dens udvikling har spredt sig på markedet i lang tid.

Udviklingsarbejdet af GTA 6 var allerede i gang allerede før udgivelsen af ​​GTA 5. Det er nu næsten 8 år siden, og Gud ved, hvad der forårsager det så længe.

Uanset hvad, for bare et par dage siden stødte Tom Henderson, en pålidelig lækker, på indlægget af Dave Jackson, der hævder, at han er stemmen bag en af ​​GTA 6-karaktererne, Captain McClane. Indlægget afslører yderligere, at kaptajn McClane er politichef. Tom var også i overskrifterne for et par måneder siden, efter at han afslørede, at GTA 6 også vil have en kvindelig hovedperson. Spilsamfundet har ventet på denne nyhed i lang tid.

Indtil videre betragtes det som en af ​​de største lækager af GTA 6. Men der er også mange fans, der tager disse oplysninger mistænksomt. Da det at arbejde med et af de største navne i spilsamfundet har sine egne fordele og ulemper. Alle, der er direkte eller indirekte involveret i spiludvikling, kan ikke lække nogen afgørende information ud til offentligheden. Så det ville ikke være en overraskelse, at denne information også ender med at blive endnu en humor. På den anden side har vi også mange GTA-fans, der betragter denne lækage som sand.

Andre populære GTA 6-lækager af Tom Henderson

For en måned siden blev Tom tale om spilfællesskabet efter at have postet GTA 6-plakaten på sin YouTube-kanal. Som vi nævnte, kan personer direkte eller indirekte involveret i GTA 6-udvikling ikke lække noget relateret til spillet. Derfor gik han i stedet for at poste den originale plakat op med at skitsere plakaten live.

På plakaten kan vi se en kvindelig hovedperson og en mand flyve med en jetpack. Og det lader til, at baggrunden er fra Miami Beach. Yderligere synes palmer og bygninger i baggrunden at henvise til Vice City. Så det ville ikke være en overraskelse, at vi vil have et Vice City-kort i GTA 6.

Desuden har Rockstar Games en tendens til at frigive detaljer om deres kommende titel næsten to år tilbage før udgivelsen. Så den eneste måde at finde ud af troværdigheden af ​​disse lækager er at vente på udgivelsen af ​​GTA 6.