Skuespillerinden Freida Pinto er klar til at påtage sig en ny rolle som 'Mom' bortset fra en skuespillerinde og en producer. Slumdog Millionaire-skuespillerinden venter sit første barn med sin fotografforlovede Cory Tran. Den 36-årige stjerne annoncerede sin graviditet den 28. juni via Instagram ved at dele billeder, hvor hun pralede med sin babybule, og Tran holdt den.De gav endda et hint om forfaldsdatoen for babyens ankomst ved at skrive, Baby Tran, der kommer til efteråret!

Freida Pinto er gravid med Cory Tran

Freida og Cory begyndte at date i 2017 og blev senere forlovet i november 2019. Pinto annoncerede deres forlovelse på sin fødselsdag.

Dengang delte Pinto på Instagram, Det hele giver mening nu. Livet giver mening, verden giver mening, fortidens tårer og prøvelser giver mening, hvad kloge gamle elskere sagde om kærlighed giver mening, hvor jeg er, giver mening, og hvor jeg vil hen, giver fuldstændig mening. Du min kærlighed er bare den smukkeste skabelse, der nogensinde er gået ind i mit liv. Og du er kommet for at blive. Nå, jeg får dig til at blive. Ha! Al min kærlighed af hele mit hjerte.Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Freida Pinto (@freidapinto)

Freida Pinto skrev et Instagram-opslag på Corys fødselsdag sidste år ved at dele sit billede. Livet har aldrig føltes så tilfredsstillende og sundt, og jeg føler mig så taknemmelig for din positive energi, din sjælfuldhed, din intelligens, din gadesmarthed, din fjolshed, din venlighed og empati, dit forhold til Moder Natur, din grundfæstethed, der som standard nu er blevet tilføjet til mit liv. Hun skrev yderligere: Du gør min verden til et bedre sted hver dag. Med dig ved min side har jeg styrken og modet til at klare de hårdeste udfordringer (åh ja det har vi!) samt nyde de sødeste succeser (og det har vi helt sikkert!). Tak fordi du er min kærlighed, min bedste ven, min partner, min rådgiver, min klippe og min mest højlydte cheerleader.

Tidligere delte Pinto et forhold med sin Slumdog Millionaire-medspiller Dev Patel. Men efter omkring 7 års forhold gik de fra hinanden i 2014. Skuespillerinden afslørede tidligere, at de begge stadig er bedste venner.

Freida Pinto er en indisk skuespillerinde, som vi mest så i amerikanske og britiske film. Hun blev et kendt ansigt med sine skuespillerevner i filmene Slumdog Millionaire, Immortals og Rise of the Planet of the Apes. Pinto vil næste gang blive set i en britisk begrænset serie, hvor hun skal portrættere rollen som Storbritanniens Anden Verdenskrig-spion Noor Inayat Khan.