Spotted sammen - Paul Rudd berømt for sin rolle i Ant-Man og Schitt's Creek-stjernen, Den Levy nyder vores favorit indisk mad.Vi kan kun håbe, de har opdaget deres tabte kærlighed til indisk Mad og selv at være indianer kan jeg godt relatere til. For nylig blev duoen set sammen på en indisk restaurant med base i London.

Billedet af de to gik viralt på sociale medier, og folk kan ikke stoppe med at forgude dem.

Begge var dybt fortabte i køkkenet, da de opdagede deres favorit fra tallerkenerne. Lad os finde ud af alt, hvad vi har om deres middagsdato.Paul Rudd & Dan Levy - Den 'virale' middag med deres 'virale' indiske køkken

Helt ærligt er det umuligt at sige ingen til mad, og især når det er indisk, det kalder på kærlighed.

Tilsyneladende har Paul Rudd været her før, og dette er hans besøg på denne indiske restaurant var et andet besøg. Billederne af de to spreder sig som en steppebrand over hele internettet.

Restauranten, der ligger i London, hedder Darjeeling Express. Asma Khan, som er ejer af restauranten, er tydeligvis begejstret for at have disse fantastiske gæster med. Hun delte også billeder med de to på hendes mediehåndtag.

Her er billedet, der går viralt på internettet. Den officielle hjemmeside for restauranten på deres mediehåndtag delte billedet. Billedet viser både Den Levy og Paul Rudd sammen med Asma Khan.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Darjeelingldn (@darjeelingldn)

Det er klart, at nogen nyder indisk mad, og dette er ikke kun en del af indisk mad, det er et tre-retters måltid.

Kærligheden til mad fortsætter...

Billedteksten siger - Når Paul Rudd vender tilbage til middag til restauranten og denne gang tager den dejlige @instadanjlevy med sig!

Folk sendte deres reaktioner på billedet. En af kommentarerne læste – Um. Har nogen lige lavet min ultimative fantasimiddag? Maden ser også lækker ud!.

Det var ikke alt.

Asma Khan satte også et billede på sin IG med Schitt's Creek-stjernen.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Darjeelingldn (@darjeelingldn)

Som billedteksten siger det hele, er der løfter på bordet. Asma skrev – Tak @instadanjlevy ❤️ Jeg er så glad for, at du kunne lide maden! Ser frem til at servere dig Biryani næste gang!.

For at tilføje mere til smagen gav Den Levy også et glimt af sin lækre og mundrette tallerken. Pladen havde bogstaveligt talt så mange genstande i den. Nogle af dem stirrer ligefrem som Puris, karryretter, og åh, der er Biryani også!

Til sin historie tilføjede han billedteksten - Tak @darjeelinggldn for et virkelig mindeværdigt måltid.

Han tilføjede: Du kan smage kærligheden.