Veteranskuespilleren Dilip Kumar er blevet kørt på hospitalet, efter at han klagede over åndenød. Ifølge hospitalskilder er han blevet indlagt på intensivafdelingen (ICU) på Hinduja-hospitalet, en ikke-COVID-19-facilitet som en sikkerhedsforanstaltning. Den legendariske skuespiller klarer sig fint ifølge Press Trust of India (PTI).

Næsten 10 dage efter udskrivelsen er han igen blevet indlagt på hospitalet i går. Ifølge PTI blev skuespilleren indlagt onsdag den 29. juni og har det i øjeblikket fint.

Dilip Kumar indlagt på hospitalet på grund af åndenødHospitalsinsideren fortalte PTI, Han blev indlagt i går i løbet af dagen på grund af åndenød. På grund af hans alder og nylige indlæggelse besluttede familien at tage ham til hospitalet som en sikkerhedsforanstaltning. Han har det fint. Han er på intensivafdelingen, så lægerne kan overvåge ham.

Den 98-årige skuespiller blev tidligere indlagt på det samme hospital den 6. juni efter klager over åndenød. Skuespilleren fik derefter diagnosen bilateral pleuraeffusion, som også er kendt som 'vand på lungerne', dvs. en situation, hvor overskydende væske ophobes mellem lagene af lungehinden uden for lungerne. Men Mr. Kumar gennemgik en pleuraaspirationsprocedure dengang og fik det gjort med succes.Den 11. juni delte skuespillerens familieven Faisal Farooqui en sundhedsopdatering af skuespilleren ved at gå til Dilip Kumars Twitter-konto. Han delte opslaget ved at skrive: Med din kærlighed og hengivenhed og dine bønner skal Dilip Saab hjem fra hospitalet. Guds uendelige barmhjertighed og venlighed gennem Dr. Gokhale, Parkar, Dr. Arun Shah og hele holdet på Hinduja Khar.

Selv i sidste måned blev skuespilleren indlagt på det samme hospital efter dårligt helbred. Han var til observation i 2 dage og blev derefter udskrevet.

Den store skuespiller Dilip Kumar har rørt publikums hjerter med sine fantastiske præstationer. Hans skuespil, der strækker sig over en periode på fem årtier, involverer megahits som Devdas, Mughal-e-Azam, Ram Aur Shyam, Ganga Jamuna, Kohinoor blandt andre.

Lad os ønske den legendariske skuespiller Dilip Kumar en hurtig bedring. Vi vil holde dig opdateret med flere rettidige opdateringer om skuespillerens helbred. Indtil da, hold forbindelsen!