Utallige positive anmeldelser og bifald kom til Northern Rescue kort efter, at dette canadiske drama blev sendt. Tilbage i 2019 blev showet sendt på Netflix og CBC, og lige siden længes fans efter endnu en sæson.

Ikke underligt, at svarene var fejlfrie, og med så mange mennesker, der sluttede sig til seerskaren verden over, var der flere grunde til at vente på en kommende sæson.

Northern Rescue sæson 2Slutningen af ​​sæson 1 har ladet os hænge, ​​og folk søger svar nu. I to år nu har der ikke været nogen opdateringer som sådan om Northern Rescue sæson 2. Fornyelsen er måske langsomt ved at slå ud, og forsinkelsen skyldes pandemien.

Northern Rescue Sæson 2 – Udgivelsesdato mulig?

Sæson 1 var uden en shrink, en kæmpe succes. Uanset succesen er der ingen officiel bekræftelse fra hverken CBC eller Netflix om de kommende sæsoner.Anmeldelserne kan være åbne for spekulationer, og kanalerne tager sig tid til at finde ud af aspekterne.

Hvis du er klar over det, var sæson 1 af showet en cliffhanger og delvist ufuldstændig. Der er mange muligheder, som kræver chancer for at blive udforsket, og det er en af ​​grundene til, at publikum forventer endnu en sæson.

Ifølge Cinemablend er Northern Rescue 2 et af de shows, der falder på listen over aflyste shows for Netflix.

Der er dog mere i det.

Ud fra svaret, at William Baldwin talte med en journalist via Twitter, er der chancer og muligheder i fremtiden.

Ifølge indlægget er @maysoonzayid @johnlegend min Google Assistant-stemme, og han har lige fortalt mig, at der kommer en @northern_rescue sæson 2. Ingen dato, og jeg kunne ikke bekræfte det på anden måde, men det var en dejlig måde at lære på, så jeg måtte give det videre. Jeg spekulerer på, om @BillyBaldwin vil bekræfte.

Ikke at jeg ved... nej, kom svaret fra Baldwin.

Sæson 1 Plotline + The Cliffhanger

Familien til John West aka William Baldwin blev set i problemer. Fans venter spændt på at se, hvad der er i vente for publikum. Efter John har mistet sin kone, Sarah, er det svært for ham og de tre børn at bære tabet.

At skifte med sin svigerinde i Boston var den eneste løsning for John i øjeblikket.

Slutningen af ​​sæson 1 var hvor Charlie, Sarahs søster finder ud af sandheden om sin kæreste Alex. Desuden gør Maddie, Sarahs datter, at finde ud af familiehemmeligheden om sin biologiske far historien mere spændende.

Northern Rescue sæson 2

Når showet kommer tilbage, håber vi på, at samme cast deltager. Hvem ved dog.

Nå, vi bliver bare nødt til at vente på, at nyhederne udfolder sig.