Efter 15 års lykkeligt gift liv annoncerer superstjernen Aamir Khan og producer-instruktøren Kiran Rao deres skilsmisse på lørdag. Når de talte om separationen, sagde de, at de havde tænkt på at blive skilt i lang tid, mens de nu, hvor de er frie til at leve deres eget liv, vil fortsætte med at passe deres søn, Azad. De tilføjede også, Paani Foundation vil ikke blive påvirket af deres adskillelse, den vil fortsætte med at køre i sit eget tempo.

Hvad har Aamir og Kiran at sige om adskillelsen?

Her er et glimt af deres udtalelse efter deres skilsmisse.I disse 15 smukke år sammen har vi delt et helt liv med erfaring, glæde og latter, og vores forhold er kun vokset i tillid, respekt og kærlighed. Nu vil vi gerne begynde et nyt kapitel i vores liv – ikke længere som mand og kone, men som medforældre og familie for hinanden. Vi begyndte en planlagt adskillelse for noget tid siden, og nu føler vi os trygge ved at formalisere denne aftale om at leve adskilt, men alligevel dele vores liv, som en udvidet familie gør. Vi forbliver hengivne forældre til vores søn Azad, som vi vil pleje og opdrage sammen.

De fortsatte videre, Vi vil også fortsætte med at arbejde som samarbejdspartnere på film, Paani-fonden og andre projekter, som vi vil brænde for. En stor tak til vores familier og venner for deres konstante støtte og forståelse for denne udvikling i vores forhold, og uden hvem vi ikke havde været så sikre på at tage dette spring. Vi beder vores velsignere om gode ønsker og velsignelser og håber, at I – ligesom os – vil se denne skilsmisse ikke som en afslutning, men som starten på en ny rejse. Tak og kærlighed, Kiran og Aamir.

Hvornår mødtes Aamir og Kiran første gang?

Aamir Khan og Kiran Rao havde deres første interaktion med hinanden ved optagelserne til superhitfilmen Lagaan. En film, hvor Aamir Khan spillede hovedrollen, hvorimod Kiran Rao var dens assisterende instruktør. Deres konstante møde med hinanden bliver til en kærlighedshistorie, og de blev endelig gift med hinanden den 28. december 2005. Aamir og Kiran havde en søn ved navn Azad.

Før var Kiran, Aamir gift med Reena Dutta, og de havde to børn, Junaid khan og Ira khan. De blev dog begge skilt efter 16 års langt ægteskab i 2002.

Superstjernen Aamir Khan har givet nogle spektakulære film til indisk biograf, som inkluderer 3 idioter, Dangal, Taare Zameen Par, Lagaan, Bazi, PK, Dil Chahta Hai, Rang De Basanti og mange flere. Han har også været vært for det berømte Star plus-show, Satyamev Jayate.

Hvis vi taler om Kiran Raos arbejde, står hun også bag mange hits fra indisk film. Hun har givet film som Dangal, Delhi Belly, Peepli live, Jaane Tu jaane Na, Lagaan og mere.

Aamir og Kiran Rao arbejder i øjeblikket sammen om den kommende film, Laal Singh Chadda.

Vi, TheTealMango-teamet, ønsker begge en spektakulær personlighed, held og lykke med den kommende rejse.