Nintendo Switch kommer med nogle nye funktioner og forbedringer i forhold til den grundlæggende Switch. Den vil komme til salg ved udgangen af ​​2021, og ifølge rapporterne vil den være tilgængelig i to farver. Alle de tidligere Nintendo Switch-spil vil være kompatible med den nyeste Nintendo Switch (OLED-model), og vil også understøtte Joy-Con-controlleren. Den kommende Nintendo OLED-model vil have en større skærmstørrelse og næsten ingen rammer. Den kommer også med øget lagerkapacitet sammenlignet med den originale Nintendo Switch.

Alt om Nintendo Switch

OLED-modellen af ​​Nintendo Switch kommer til salg senere i år til en pris på $349,99, og købere vil have to farvemuligheder at vælge imellem, nemlig hvid og neonrød. Den hvide farve kommer sammen med hvide Joy-Con-controllere, en sort hovedenhed og en hvid dock. På den anden side kommer Neon Red-sættet sammen med en Neon Red Joy-Con-controller, en sort hovedenhed samt en sort dock. Den nye Nintendo Switch kommer til salg fra den 8. oktober i nogle udvalgte regioner i USA , dog er der ingen tilgængelig information, fra hvornår den vil være tilgængelig på det indiske marked.Sammenlignet med den nye Nintendo Switch blev den ældre lanceret i 2017 til en pris på $299,99, hvilket er næsten $80 billigere. Den var tilgængelig i Neon Red og Neon Blue farve sammen med Grey Joy-Con controllere. Desværre er den originale Nintendo Switch heller ikke lanceret i Indien endnu, men den er stadig tilgængelig til salg hos forskellige online forhandlere. Når man ser på dette, vil det ikke være overraskende at finde ud af, at den nye Nintendo Switch heller ikke når det indiske marked officielt.Nye Nintendo Switch-nøglefunktioner

Der er mange mærkbare forbedringer i den nye Nintendo Switch i forhold til den originale. Den nye Nintendo Switch har en skærmstørrelse på 7 tommer OLED, hvorimod den ældre Nintendo Switch har en 6,2 tommer LCD-skærm. Begge produkter er ens med hensyn til skærmopløsning, altså 1280×720 pixels. Den nye Nintendo Switch kommer med en Nvidia brugerdefineret Tegra-processor med 64 GB intern plads. Vigtigst af alt kan det udvides op til 2TB ved hjælp af microSDHC- og microSDXC-kort.

Nu får brugerne mulighed for en kablet LAN-port i den nye opdatering. Den nye model kommer også med et 3,5 mm hovedtelefonstik sammen med en USB type-c-port. Batterikapaciteten forbliver den samme, det vil sige 4310 mAh, som kan give op til ni timers brug. Den gamle Nintendo-switch vejer lettere end den nye. Den gamle vejer 399 gram, hvorimod den nye vejer 421 gram.

Nintendo har også lavet nogle forbedringer med støttebenet. Den nye Nintendo Switch kommer med et fornyet stativ, som ligner Microsoft Surface Pro meget.

Fejl i den opgraderede switch

Det er ikke sådan, at den nye Nintendo Switch kommer sammen med alt positivt, der er et par fejl, som Nintendo stadig skal løse. For det første er Nintendo stadig ikke klar til 4K-spilsupport. Den nye OLED-model giver 1080p output på tv og 720p håndholdt.

Et andet vigtigt aspekt, hvor Nintendo mangler, er dens Bluetooth-forbindelse. Selv i år 2021 er Nintendo-produkter ikke kompatible med Bluetooth-hovedtelefoner, og det er blandt de største ulemper ved Nintendo.