Efter at have frigivet nomineringslisten på MAMA 2021 den 3. november er det nu fans tur til at stemme på Worldwide Fans' Choice TOP 10 .

Den længe ventede liste over nomineringer er blevet afsløret af Mnet Music Awards 2021 onsdag (3. november).

BTS, Stray Kids, NCT 127, NCT Dream, Seventeen og TXT nåede til nomineringerne under kategorien Bedste mandlige gruppe, mens Twice, Red Velvet, ITZY, Oh My Girl, (G)I-DLE og Brave Girls nåede det til nomineringerne til kategorien Bedste kvindegruppe.Hvis du har kigget rundt på, hvordan du afgiver din stemme MAMA 2021 , rul ned, da vi er her for at hjælpe dig med afstemningsprocessen ved at bruge det officielle 2021 MAMA-websted.

Mnet Asian Music Awards 2021: Sådan stemmer du til MAMA 2021Nå, denne gang har der været en ændring i at stemme på MAMA, da fans kun vil have én kategori, der har stemt på fans i modsætning til hvert år, hvor de normalt har flere kategorier at stemme på.

MAMA meddelte 'Worldwide Fans' Choice Top 10' kategori, hvor fansene kan afgive deres stemme. For andre kategorier af priser som Årets kunstner, Årets sang, Årets album og mere, vil vinderne ikke kun blive afgjort af fans. De vil dog have en rolle i valget af de endelige vindere.

Mere end 45 sydkoreanske kunstnere er blevet annonceret som de nominerede til forhåndstemme på Worldwide Fans' Choice TOP 10.

Lad os komme nærmere ind på, hvordan man stemmer til MAMA 2021!

MAMA 2021 Worldwide Fans' Choice Top 10: Dato og tid

Der er to afstemningsrunder til MAMA 2021. Den første er forudgående afstemning, som startede d. 4. november kl. 18.00 KST/ 5 AM ET og ville ende på 22. november kl. 16.59 KST/ 3.59 ET.

De kunstnere, der ville modtage flest stemmer i kategorien Worldwide Fans Choice, kommer videre til næste/hovedafstemningsrunde.

Vinderen af ​​Worldwide Icon of the Year 2021 ville blive fuldkommen fan-stemt, og det vil være en af ​​de fire store præmier.

Sådan stemmer du til MAMA 2021:

Afstemningen har været åben for fans online via Mnets officielle MAMA-websted fra den 4. november kl. 18.00 KST (5:00 ET).

  • For dette, gå videre til den officielle 2021 MAMA-websted.
  • Log derefter ind med din Mwave-konto. (Opret en, hvis du ikke har en konto).
  • På forhåndsstemmesiden skal du rulle ned og vælge din yndlingskunstner for at give din stemme.
  • Fans kan give flere stemmer fra forskellige konti ved hjælp af forskellige e-mail-id'er.

Fans kan også stemme via Apple Music og Twitter.

  • Til Apple Music Playlist-afstemning skal fans gå til 2021 MAMA-afstemningssiden for Apple Music.
  • Rul derefter ned og klik på Stem nu på Apple Music, og fortsæt derefter med de næste trin som anvist for at give din stemme.

Ifølge Apple Music kan fans, der abonnerer på Apple Music, stemme på Årets verdensomspændende ikon ved at streame sange på denne afspilningsliste. Et nummer skal afspilles i mindst 30 sekunder for at blive talt som en stemme – de første fem afspilninger fra et Apple-id om dagen tælles med. Forafstemningen slutter den 22. november kl. 15.59 SGT/ 3.59 ET.

Udover at stemme via MAMAs officielle hjemmeside og Apple Music, har fans også lov til at stemme på Worldwide Fans’ Choice TOP 10 ved at tweete ved hjælp af hashtags.

Se dette opslag på Instagram

Et indlæg delt af MAMA (Mnet Asian Music Awards) OFFICIAL (@mnet_mama)

Dog vil kun 20 % af Twitter-stemmerne blive taget i betragtning, mens 60 % af stemmerne vil blive overvejet via hjemmesideafstemning.

Så hvis du vil give din stemme til din yndlings K-Pop-kunstner, så gør det nu ved at bruge en af ​​de afstemningsmetoder, vi diskuterede ovenfor!