'Emner i indspillet musik: Lana Del Rey', et to-kreditkursus undervist af journalisten og forfatteren Kathy Iandoli, løber fra den 20. oktober til den 8. december.Dette kursus undersøger Del Reys rolle i det 21. århundredes popkultur.

Flere repræsentanter fra New York University udtalte, at kurset ville undersøge Del Reys bidrag til det 21. århundredes popstjernestatus, hendes forhold til feminisme, hendes musikalske påvirkninger og de kunstnere, hun påvirkede.

Kurset vil også vise, hvordan hun har været involveret i social retfærdighedsbevægelser som #BlackLivitiesMatter, #MeToo og #TimesUp gennem hele sin karriere. I december blev Del Rey tildelt Decade Award ved Varietys Hitmakers-begivenhed, som fejrede de seneste hits.

Der har været mange gæstetalere på Davis Institute gennem årene, herunder en af ​​de mest fremtrædende musikskribenter og musikere, der har defineret hans karriere Questlove, forfatter til 'Dilla Time' Dan Charnas, Q-Tip og den berømte producer-ingeniør Bob Power blandt mange andre.Clive Davis Institutes første Taylor Swift-kursus blev lanceret den 26. januar

Taylor Swift var også med i et kursus tilbudt af Clive Davis Institute tidligere på året. Tidligere blev et nyt kursus om Taylor Swift lanceret af Clive Davis Institute ved New York University, som startede den 26. januar og løb indtil den 9. marts.

Kurset diskuterede hendes rejse som kreativ musikentreprenør, arven fra pop- og countrysangskrivere, der påvirkede hende, og hvordan medierne og musikindustrien udnytter diskurser om ungdom og pigetid.

I maj i år blev Swift hædret som æresdoktor i kunst og holdt starttalen til klassen i 2022 ved New York University.

En repræsentant for programmet sagde, at klassen, som blev undervist af Rolling Stones Brittany Spanos, var fokuseret på Swifts rejse fra en musikentreprenør til hendes nuværende status som kreativ musikentreprenør, arven fra pop- og countrysangskrivere, diskurserne om piger og ungdom. , såvel som racepolitikken i nutidig populærmusik.

Swift blev også inviteret til at tale med klassen, selvom det stadig er uklart, om hendes anmodning er blevet godkendt eller ej. Ifølge repræsentanten var der en lang venteliste til dette kursus.

Hvem er Lana Del Rey?

Lana Del Rey er en prisvindende sangerinde og sangskriver. Udover at vinde Brit Award for 'International Female Solo Artist' vandt hun også en ECHO Award for 'Best International Female Artist Rock/Pop.' Del Rey er født og opvokset i New York, USA, og sang i sin kirke kor.

Hendes onkel lærte hende også at spille guitar. I byen optrådte hun i natklubber og skrev sange. Hendes første album i fuld længde blev udgivet i 2010. Det blev solgt i kort tid, før det blev trukket tilbage.

International berømmelse og fremtræden kom fra hendes album Born to Die. Albummet toppede hitlisterne i 11 lande og var det femte bedst sælgende album i 2012. Derudover blev en romantisk fantasyfilm, Age of Adeline, komponeret af hende, ligesom Maleficent, en amerikansk mørk fantasyfilm inspireret af Tornerose.

Hendes anti-feministiske synspunkter er også velkendte for hende, og hun har været involveret i en polemik på grund af dem. For at forsvare sig selv udtalte hun, at en ægte feminist er en kvinde, der ikke er bange for at handle i den retning, hun ønsker.

Hendes arbejde med social retfærdighed vil også blive mere kendt af folk på grund af dette kursus. Ideen om at promovere kunstnere er et godt skridt i den rigtige retning. Jeg vil gerne høre dine tanker. Skriv en kommentar, hvis du har nogen.