Artiklerne og indlæggene blev trukket kort efter at være blevet lagt ud på nettet. Avisen har nu afsløret, at en medarbejder var ansvarlig for at poste det upassende indhold, og de skrider nu strengt ind over for ham.Voldelige og racistiske overskrifter dukkede op på The New York Post torsdag

De foruroligende artikler blev offentliggjort omkring kl. 9 torsdag, med den første overskrift, der opfordrede til mordet på Alexandria Ocasio-Cortez. 'Vi må myrde AOC for Amerika,' lød tweetet, som blev fjernet med det samme.

Andre tweets inkluderede livstruende indlæg mod Joe Biden og Hunter Biden. Et indlæg indeholdt også en falsk trussel mod rep Josh Gottheimer af republikaneren Frank Pallotta. Et andet tweet anklagede Texas-guvernør Greg Abbott for at fremme dødelig magt ved grænsen.Der blev fremsat ærekrænkende bemærkninger af seksuel og racistisk karakter mod Kathy Hochul, guvernør i New York, og New Yorks borgmester Eric Adams, som blev hævdet at være udtalt af Lee Zeldin, den republikanske guvernørkandidat i staten. Tweetsene blev lagt ud sammen med billeder og links, der ikke førte til artiklerne.

New York Post udgiver erklæring

Efter at overskrifterne var blevet slettet, tweetede The New York Post, at de var blevet hacket. 'New York Post er blevet hacket. Vi er i øjeblikket ved at undersøge årsagen,” lød tweetet.

Det blev rapporteret, at WordPress, indholdsstyringssystemet, hvorigennem hjemmesidens artikler offentliggøres, var blevet brudt af en hacker. WordPress sagde dog, at de ikke ville kommentere den aktive undersøgelse. New York Post har nu afsløret, at overskrifterne og opslagene er lavet af en medarbejder.

'New York Posts undersøgelse indikerer, at den uautoriserede adfærd blev begået af en medarbejder, og medarbejderen er blevet opsagt. I morges fjernede vi øjeblikkeligt det modbydelige og forkastelige indhold fra vores hjemmeside og konti på sociale medier,” sagde en talsmand for avisen i en erklæring.

Kathy Hochul smækker avisen for de forstyrrende indlæg

Guvernør Kathy Hochul, som også var målrettet i posterne, har nu smedet The New York Post og krævet svar. En repræsentant for guvernøren sagde torsdag: 'New York Post har længe fremmet en grim, giftig samtale på deres forsider og sociale konti, men disse indlæg er mere modbydelige og modbydelige end normalt.'

'New York Post skal straks forklare, hvordan dette forkastelige indhold blev offentliggjort. Mens Posten har gjort sine præferencer meget klare i New York-guvernørens race, er der ikke plads til denne voldelige, sexistiske retorik i vores politik. Vi forlanger svar,” udtalte repræsentanten videre.

New York Posts brud kommer kort efter, at en anden publikation, Fast Company, blev hacket og endte med at sende obskøne og racistiske push-notifikationer til brugere af Apple News. Hjemmesiden var lukket ned i næsten en uge, og et cybersikkerhedsfirma blev hyret til at undersøge problemet.

Hold øje med dette rum for flere nyheder og opdateringer.