I december 2020 udkom Page som transkønnet. Fortsæt med at læse yderligere for at kende den aktuelle forholdsstatus for Elliot Page, som tidligere gik under navnet Ellen Page.

Dater Elliot Page nogen i øjeblikket?

Det ser ud til, at svaret på ovenstående spørgsmål er nej. Paraplyakademiet star ser ikke nogen lige nu. Elliot fokuserer måske på sin karriere som skuespiller og producer i øjeblikket. For ikke længe siden blev det afsløret, at Elliot Page er klar til at producere et nyt queer cheerleading-drama, Backspot .Det kommende indie-projekt vil markere debutindslaget på Page's Page Boy Productions. Ifølge firmaet Page Boy Productions er dets mission at 'forfølge historiefortælling, som prioriterer sikkerhed, repræsentation og intersektionel retfærdighed i alle facetter af at lave film og tv.'Martin Katz’ Prospero Pictures vil producere filmen sammen med Devery Jacobs og D.W. Waterson. Den kommende film får hovedrollen Reservationshunde alun, Devery Jacobs, i hovedrollen.

Den kommende film Backspot vil dreje sig om historien om to piger på et konkurrencedygtigt cheerleading-hold, mens de navigerer i deres karrierer, deres romantiske forhold og deres træners forældede ideer om, hvordan det er at være åbent queer kvinder.

Elliot Page var gift med Emma Portner før

Ja, du læste rigtigt. Det Der er noget i vandet alun var tidligere gift med danser/koreograf Emma Portner. De to af dem mødtes, efter at Page lagde mærke til Portner på Instagram, og de blev knyttet sammen i 2018.

Elliot og Emma gik fra hinanden midt i 2020. Page ansøgte om skilsmisse fra Emma i januar 2021. Elliot og Emma udsendte en fælles erklæring den 26. januar 2021, tirsdag.

På det tidspunkt udsendte de to en udtalelse, der lød: 'Efter mange overvejelser og grundige overvejelser har vi taget den svære beslutning om at blive skilt efter vores separation sidste sommer. Vi har den største respekt for hinanden og forbliver nære venner.” Parrets skilsmisse blev afsluttet i løbet af samme år.

Hvem har Elliot Page datet tidligere?

Før hun blev gift med Emma Portner, Til Rom med kærlighed alun var romantisk forbundet med mange mennesker. Page datede en amerikansk kunstner Samantha Tomas mellem 2015 og 2017.

Før det i år 2014 var luften fyldt med romantikrygter om Elliot Page og Fejlen i vores stjerner skuespillerinde Shailene Woodley. Før det var Page romantisk knyttet til  Mark Rendall fra april 2008 til 2009. Hollywood-skuespilleren havde også et forhold til X-Men: The Last Stand medstjerne Ben Foster i 2006.

Tror du, at Elliot Page er single? Fortæl os venligst dine tanker i kommentarfeltet nedenfor. Vi kan ikke vente med at se, hvad Elliot Page har i vente til sine fans. Glem ikke at holde dig opdateret med os for de seneste opdateringer fra showbiz-verdenen