Hvad .. Hvad og hvad, denne gang vil Doja Cat virkelig være vært for 2021 MTV Video Music Awards! Ja, i virkeligheden.

Det ser ud til, at Music Awards-showet endelig har fundet en vært, og det er Doja Cat. I historien om Video Music Awards vil dette være første gang, Dojo sammen med at blive nomineret til årets video vil også være vært for showet.Nogen skal debutere.

Doja vil for første gang være vært for et prisuddelingsshow. Det vil dog ikke være første gang, hun besøger Video Music Awards. I 2020 var hun bedst kendt for sine præstationer af Say So and Like That.Det var ikke DET for Doja, da hun også tog Månepersonen hjem for at være den bedste nye kunstner i 2020.

Showet vil være vært live fra Barclays Center søndag den 12. september kl. 20.00 EDT på MTV.

Rapperen, en 25-årig, gjorde det højt på sin Instagram om, at hun var vært. Hun skrev, jeg er vært for 2021 #VMAs i år Woowowowowow

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Doja Cat (@dojacat)

Sidste gang blev hun tildelt optrædende af showet og tog fem priser med sig. Fra listen var de populære kategorier ' årets eftertragtede kunstner' og for kys mig mere, hun fik årets video pris.

2021 VMA – Hvad har vi!

Dojas andet album, Planet Her, har rystet hitlisterne på top 10 i næsten syv til otte uger.

At overveje Doja Cat var derfor et ideelt valg og et gyldigt valg. Ud over det har hun også rangeret i top 10 singler for to af hendes sange, Need to Know og Kiss Me More, som indeholder SZA.

Indtil videre er de andre kunstnere, der skal være en del af showet, Lorde, Chloe, Foo Fighters, Olivia Rodrigo, Olivia Rodrigo, Shawn Mendes, Camila Cabello og Lil Nas X.

De bedste nomineringer af VMA har navnene Justin Beiber og Megan Stallion med henholdsvis syv og seks nik. Find hele listen her .

Bliv hængende!