Showet kredser om Dr. Ben Song, den ledende fysiker for Quantum Leap, et tophemmeligt regeringsinitiativ til tidsrejser, som tager et uautoriseret spring ind i fortiden og vågner i en anden krop med kun skår af sin erindring intakt.Han afslører, at den eneste måde, hvorpå han kan springe igen, er at løse sådan noget i sin værtspersons liv, påvirket af Addison, en kollega, der får det til at fremstå for ham som et hologram, som kun han kan se og høre.

Mens Ben springer fra liv til liv og retter op på fejl, forsøger hans team i de aktuelle situationer at finde ud af, hvorfor han sprang. Sammen med fortællingen har tilskuerne været nysgerrige på rollebesætningen.

'Quantum Leap' Revival Cast & Character Guide

Her er om hovedpersonerne, der er med i showet.Raymond Lee som Dr. Ben Song

Lægen er en højt anset hovedfysiker, der opererer på Quantum Leap, som bliver fanget i historien og springer ind i forskellige menneskers kroppe, mens han også oplever delvis hukommelsestab om sin individualitet som en konsekvens af springet.

Raymond Lee er mest kendt for sine roller i Mozart in the Jungle og Here and Now som Arlen Lee og Duc Bayer-Boatwright. Lee studerede kinesiologi på college, før han skiftede til skuespil på California State University, Long Beach.

Han har haft mindre dele i shows som Modern Family, Scandal og It's Always Sunny i Philadelphia.

Caitlin Bassett som Addison Augustine

Caitlin spiller Bens forlovede og en 'observatør', der hjælper Ben med at bestemme, hvad han skal gøre for at springe. Vi har altid set skuespillere gøre noget andet, før de forfølger en karriere inden for skuespil.

Caitlins karriere før skuespil var ret imponerende. Caitlin Bassett voksede op på en lille hestefarm nær Baltimore, Maryland. Hun sluttede sig til den amerikanske hær i en alder af 18. Hun tjente syv år som efterretningsanalytiker, steg til stillingen som stabssergent og gennemførte tre kampudsendelser, hvoraf to var til Afghanistan.

Caitlin besluttede at forfølge sin entusiasme for skuespil på fuld tid efter at være blevet præsenteret for en stilling i Stella Adler Studio of Actings teaterprogram. Og nu er hun her og spiller en af ​​seriens hovedpersoner.

Mason Alexander Park som Ian Wright

På NBC's Quantum Leap-revival-serie spiller Park Ian Wright. Mason spiller hovedarkitekten bag Quantum Leaps kunstige intelligens. De blev fremtrædende i teatret og vandt en Helen Hayes-pris.

De er kendte for deres arbejdsområder i Netflix-tilpasningerne af anime Cowboy Bebop (2021) og Neil Gaimans The Sandman (2022). Nå, de er bedst kendt for disse optrædener og gør deres navne i underholdningsindustrien.

Nanrisa Lee som Jenn

Jenn er sikkerhedschef i Quantum Leap. Hun er ikke kun skuespillerinde, men også producer. Hun er også kendt for sine roller i produktioner som Bosch (2014), American Horror Story (2011) og Westworld (2016). Nanrisa spillede også en Senior Manager i First Love og en FBI-agent i Star Trek: Picard.

Ernie Hudson som Herbert 'Magic' Williams

Lederen af ​​Quantum Leap-tidsrejseprojektet og en veteran fra Vietnamkrigen, som Sam Beckett sprang ind i i sæson tre-episoden 'The Leap Home (Del 2) - Vietnam' af den originale serie. Hudson tager over for Christopher Kirby i første afsnit. Ernie optrådte i adskillige produktioner.

Nogle af de film, han medvirkede i, er Leviathan (1989), The Hand That Rocks the Cradle (1992), Airheads (1994), The Basketball Diaries (1995), Congo (1995), Miss Congeniality (2000) og Principal Turner i The Ron Clark Story (2006).

Han optrådte også som Patty Tolans onkel i genindspilningen af ​​Ghostbusters (2016), og han gentog sin position som Winston i Ghostbusters: Afterlife (2021).

Nå, hvad er dine tanker om rollebesætningen i serien? Du er velkommen til at give din mening til kende i kommentarfeltet nedenfor. Og glem ikke at holde dig opdateret for flere opdateringer.