Natalie Morales afsløret, at hun rejser NBC News ! Den amerikanske journalist, der har været hooked på showet i omkring 22 år, sagde, at hun er indstillet på at forlade showet for at fortsætte med et nyt eventyr i sit liv.

Natalie Morales siges at være med i CBS-showet The Talk. Den 49-årige journalist meddelte, at hun forlod NBC News ved at dele en e-mail med NBC-holdet fredag ​​den 1. oktober.Hun afslørede i e-mailen, at hun ville forlade NBC News for at gå videre med en spændende ny mulighed. Morales forlader NBC News efter at have arbejdet i mere end to årtier.

Natalie Morales forlader NBC News for at slutte sig til CBS Show 'The Talk'Det I dag anker skrev i sin e-mail til sine kolleger: Hvordan begynder du at sige tak for 22 fantastiske år? Jeg kæmper for at finde de rigtige ord, og der er alt for mange mennesker, jeg skal takke for en vidunderlig karriere hos NBC News.

Hun fortsatte sin e-mail ved at dele om sine tidlige dage. Hun skrev, at jeg tænker tilbage på mine tidlige dage, hvor jeg skar tænderne i [NBC-ejet lokalt netværk] WVIT i Hartford, CT og tog derefter det enorme - og på det tidspunkt - forfærdende spring til MSNBC og desværre - scorede de gyldne billetter til ' Today Show' og 'Dateline.' Aldrig i en million år havde jeg forestillet mig dette, da jeg drømte om, hvad jeg ville være, når jeg blev voksen.

Se dette opslag på Instagram

Et indlæg delt af Natalie Morales (@nmoralesnbc)

'Dateline'-ankeret afslørede også, at den første halvdel af hendes liv har været eventyrlig og udfordrende.

Hun skrev, at det har været en fuld af eventyr, udfordringer, rejser, alt for mange tidlige wake-up calls og ja, muligheder for at se historien udfolde sig og fortælle inspirerende og virkningsfulde historier, som altid vil være i mit sinds højdepunkt.

Den ældste søn af ankeret, Josh, er indstillet på at gå ind i hans universitetsliv, og som sådan fortalte hun, at det er det rigtige tidspunkt for hende at fortsætte med et nyt eventyr i sit liv.

Hun delte, tiden er inde (før anden halvdel af mit liv) til at sprede mine egne vinger og forfølge et nyt eventyr.

Det Show i dag West Coast-ankeret afsluttede sin e-mail med at takke hendes Dateline- og Today-showfamilier. Hun sagde, at hun ville værdsætte den støtte og venskaber, hun modtog på NBC News.

Hun afsluttede sin e-mail som: Til min Dateline- og Today-show-familier er det meget svært at sige farvel ... og vi ved alle i denne branche, at det aldrig er farvel, men vi ses senere. Jeg er evigt taknemmelig for den støtte og dybe venskaber, der vil forblive, uanset hvor vores veje fører hen. Jeg har så meget at være taknemmelig for og for hver eneste af jer, der har hjulpet mig med at komme hertil … muchísimas gracias mis amigos.

Morales kom til MSNBC i år 2002 og Today i år 2006. I 2020 blev hun tilfældigvis officiel korrespondent for Dateline. Det forventes, at hun vil få et farvel på Today i de kommende uger.

Der har dog ikke været nogen officielle kommentarer til sagen fra NBC News. Morales forventes at slutte sig til CBS midt på eftermiddagens panelprogram - The Talk. Selv CBS afviste at kommentere det samme.