Ja det er rigtigt! Meadow, Paul Walkers datter er nu forlovet.Meadow Walker, 22, siger Ja til hendes livs kærlighed. Paradiset er i det mindste sødt for nogen.

Meddelelsen kom fra Instagram, da Meadow gjorde det officielt ved at sende deets til publikum. Mere end et indlæg, det var en video, en sød en mindre at sige, der tydeligt viste ringe i hendes fingre

Diamanten i hendes hænder sagde nok om, hvad der foregik.Optagelserne af videoen blev lavet af ingen ringere end hende nu-forlovede. Hun kunne ses i en pool med hånden på ansigtet og et lille lille grin på tværs, hvilket stort set forklarer rødmen.

Gode ​​dage for Meadow Walker forude!

Meadow bliver endelig forlovet, næsten efter 8 år efter Paul Walkers død.

Meadow sørgede for at billedtekst videoen af ​​sig selv med hjerter.

Nedenfor er hendes opslag fra Instagram, hvortil hun tilføjede billedteksten -<3 <3 <3 <3,. Awww, den rødme.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Meadow Walker (@meadowwalker)

Jordana Brewster, medstjerne til Paul fra The Fast and The Furious kunne også lide opslaget.

Derudover sørgede Louis Thornton-Allan, Meadows elsker, også for at lægge den ud officielt, og dermed delte han Meadows video på sin historie med to emojis i blå farve efterfulgt af en stjerne.

Der er ingen officiel nyhed om deres forhold og datingeventyr, men hvad der er kendt, er helt sikkert, at parret har været en ting i lang tid nu. I juli blev parret IG-officielle, efter at de delte billeder af sig selv, hvor de hyggede sig og puttede på en sofa.

Thorton-Allan skrev som billedtekst til billedet - Bedste ven, som Walker kommenterede My love til.

En måned tidligere var Meadow i en begivenhed til F9-premieren sammen med filmens medstjerner. Lige siden Pauls død har Vin Diesel været en gudfar for hende.

Meadow nævnte, hun regner Vin og hans børn som familie og vil tale med dem på dage, hun har det svært, og hun har også deres ryg,

Pauls ånd og kærlighed skinner bestemt videre gennem Meadow, og hun tror på, at han ser ned og beskytter hende mod himlen.

Vin sagde i et interview om Meadow, Hun er den første person på Fars dag at ønske mig tillykke med fars dag. At se hende med mine børn, [Hania, 13, Vincent, 11, Pauline, 6], er noget af det smukkeste. Der er øjeblikke, hvor jeg ser hende lege med Pauline, og det rammer mig så dybt, fordi jeg kun kan forestille mig, hvad min bror ser, når han ser det.

Hvis man holder alt det til side, er der snart bryllupsklokker på vej. Bliv hængende!