Mark Hoppus , den meget populære Blink 182 vokalist og bassist meddelte via sin Twitter, at han var blevet diagnosticeret med kræft. Den 49-årige californiske beboer har gennemgået kemoterapi i de sidste tre måneder.Mark skrev en hjerteskærende besked via sin Twitter, der siger: Jeg har kræft. Det stinker, og jeg er bange, og samtidig er jeg velsignet med utrolige læger og familie og venner til at komme mig igennem det her. Han tilføjede også, at: Jeg har stadig flere måneders behandling foran mig, men jeg prøver at forblive håbefuld og positiv , han fortsatte. Kan ikke vente med at blive kræftfri og se jer alle til en koncert i den nærmeste fremtid.Han lagde også et billede på sin Instagram-historie af ham på hospitalet med en billedtekst, der sagde: Ja hej. En kræftbehandling, tak. Han afslørede dog ikke, hvilken form for kræft han har.

Marks gamle bandkammerater Travis Barker (trommeslager) og Tom Delonge (Guitarist) har vist kærlighed og sympati via inderlige opslag på sociale medier. Travis skrev at:

Mark er min bror, og jeg elsker og støtter ham , sagde Travis.

Jeg vil være med ham hele vejen på scenen og udenfor, tilføjede han, og kan ikke vente på, at vi snart skal spille sammen igen .

Han har også delt et gammelt billede med Mark på sin Instagram-historie, idet han ganske enkelt skriver: Elsker dig @markhoppus .

Mens Tom tweetede en lang varmende besked, hvori han ringede til sin tidligere bandkammerat et supermenneske, der trænger sig igennem denne svære forhindring med et vidt åbent hjerte .

Mange andre berømtheder, herunder Wolfgang Van Halen, Alex Gaskarth og B.J. Novak, har også vist og ledet støtte til Mark.

The History of Mark and his Bandmates of Blink-182 går tilbage til midten af ​​1990'erne:

Mark Hoppus dannede Blink-182 med Tom DeLonge som vokalist-guitarist og Scott Rayner som trommeslager i august 1992. De udgav debutalbummet Cheshire Cat i 1995. Bagefter forlod Scott bandet, og Travis Barker erstattede ham som trommeslager. Den nye combo udgav Enema of the State i 1999, som var et massivt pop-punk-hit.

Forsidebillede: Enema of the State

Den indeholdt skelsættende singler som What's My Age Again? og alle de små ting. Blink-182 udgav yderligere fem albums efter det, og alle viste sig at blive store hits og nåede de amerikanske tophitlister.

Mark havde også lanceret et nyt projekt ved navn Simple Creatures med Alex Gaskarth fra bandet All Time Low. I et interview havde Mark også afsløret, at dette projekt hjalp ham med at komme ud af en virkelig forfærdelig depression.

Lige siden de hjerteskærende annonceringer har fans hældt Twitter med #GetWellSoonMarkHoppus-beskeder. Vi ønsker ham også det samme i de måneders behandling, han er ved at gennemgå.