Vi er kun få timer væk fra iPhone 13 lanceringsbegivenhed . Og det er næsten bekræftet, at firmaet vil lancere fire iPhone-modeller den 14. september – iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max. Apple vil også lancere Apple Watch Series 7 og AirPods 3 sammen med den nyeste iPhone-model.

Forventningerne var i top med hensyn til lanceringen af ​​den nye MacBook Pro i den californiske streaming Apple-begivenhed. Men ifølge en nylig rapport fra Bloomberg Mark Gurman skal vi stadig vente et par måneder for at se den seneste MacBook Pro.

Vi skal muligvis vente flere uger på M1X MacBook Pro

Når vi taler om MacBook Pro, sagde Mark Goodman fra Bloomberg i sit ugeblad Power On nyhedsbrev , er vi stadig flere uger væk fra lanceringen af ​​M1X MacBook Pro. Han tilføjede yderligere, M1X MacBook Pro: 14-tommer og 16-tommer MacBook Pro med avancerede M1-chips, MagSafe magnetisk opladning, Mini LED-skærm og ingen touch-bar er på vejDen kommende MacBook Pro forventes at komme med et fornyet design og opgraderede funktioner. Morgendagens californiske streaming Apple-begivenhed har allerede en lang liste af lanceringer fra firmaet. Som nævnt kan vi sammen med den nye iPhone-serie også overvære lanceringen af ​​Apple Watch Series 7 og AirPods 3 i lanceringsbegivenheden.MacBook Pro: Forventede funktioner og lanceringsdato

Nu hvor det næsten er bekræftet af Gurman, at der ikke bliver lanceret i morgen. Mange eksperter mener, at den nye udgivelsesdato kan være hvor som helst i oktober måned. Og det matcher fuldstændigt med Apples lanceringsbegivenheder. Som tidligere har firmaet lanceret Mac for det meste i oktober måned. Dette er bare et vildt gæt, derfor foreslår vi, at du tager denne information som et gran salt.

Den kommende MacBook forventes at være tilgængelig i to forskellige størrelser – 14 tommer og 16 tommer. Begge modeller vil tilbyde magnetisk opladning og vil have et fuldstændig fornyet chassis. Og for at tilslutte din iOS-enhed via USB-kabel får du understøttelse af flere USB Type-C-porte. Derudover vil den også have en dedikeret slot til et SD-kort og en HDMI-port.

Hvis vi nu taler om kraftcenteret, vil begge modeller have et opgraderet M1X-chipsæt, der vil have 10 kerner - otte vil blive brugt til at tilbyde den bedste ydeevne, mens det er energieffektive kerner. Yderligere forventes det også, at M1X-chippen vil tilbyde to forskellige GPU-kernemuligheder – 16 og 32. Den seneste M1X-chip vil give dig mulighed for at installere op til 64 GB RAM på din MacBook Pro.

Så her er alle tilgængelige oplysninger om den kommende MacBook Pro. Vi vil opdatere denne artikel, så snart der kommer en ny opdatering på dette produkt. Bliv desuden ved med at besøge vores hjemmeside for at få en regelmæssig dosis af, hvad der foregår i teknologiindustrien.