Rollen Megan vil spille i showet er ikke blevet annonceret endnu, men fans er begejstrede for at se deres yndlingsrapper strejfe ind i skuespil. Læs videre for at vide mere om Megans ophold i Marvel Cinematic Universe.

Megan bekræfter MCU-udseende

Den 27-årige rapper taler om sin skuespillerkarriere og bekræftede i et nyligt interview, at hun er blevet castet i Disney+-showet såvel som i A24s musikalske komedie F-konge enæggede tvillinger. Rapporter om hendes optræden i Hun-Hulk startede under runderne for et par måneder siden, da stuntkunstneren Marche Day tilføjede at være Megans stuntdouble på showet i hendes CV.Selvom hendes rolle i serien ikke er blevet bekræftet, er der udbredte spekulationer om, at Savage-kunstneren vil spille en fiktiv udgave af sig selv i nogle afsnit. Megan afslørede endvidere, at hun anser Queen Latifah og Ice Cube for at være blandt hendes idoler inden for skuespil.

”Når jeg ser på dem, inspirerer det mig til at tage det længere end bare musikken. Jeg føler ikke, at jeg kun skal være skuespillerinde - jeg føler, at jeg også skal være instruktør, og jeg vil også være producer,' sagde platin-kunstneren.Da hun talte om, hvad der kunne være hendes drømmerolle, afslørede Megan, at hun ville ønske at blive castet som cheerleaderen Isis i en Kom med det genstart og tilføjer: 'Jeg har altid ønsket at være Isis. Det ville jeg være perfekt til. Hvis de nogensinde skulle lave en ny 'Bring It On', burde jeg være den karakter.'

Fans er spændte på at se deres yndlingsrapper i MCU

Megans fans er super begejstrede for at se hende dukke op Hun-Hulk og udtrykker deres lykke på Twitter. En fan skrev: 'Det eneste, der får mig til at hænge fast i fase 4, er introduktionen af ​​megan thee-hingsten i mcuen,' mens en anden tweetede: 'Megan Thee Stallion dukker virkelig op i She-Hulk... allerede bedste MCU-serie. ”

En tredje skrev: 'Jeg har set de første fire afsnit af #SheHulk, og jeg kan bekræfte, at det ikke ligner noget Marvel har gjort. For det første fastslår det, at @theestallion eksisterer i MCU!

She-Hulk har et antal kameoer

She-Hulk, som i øjeblikket sender nye afsnit på Disney+ hver uge, har allerede vist en række højprofilerede cameos. Showet har jævnligt Mark Ruffalo som Bruce Banner/Hulk og Tim Roth som Emil Blonsky/Abomination.

En anden fanfavorit, Charlie Cox, vil blive set gentage sin rolle som Daredevil i de kommende afsnit. Cox vil spille en lethjertet version af karakteren sammenlignet med den mørkere version i Netflix' Daredevil.

Jessica Gao, hovedforfatter af She-Hulk, talte om cameoen: 'Cox har sådan ærbødighed og kærlighed til den karakter. Det er tydeligt, at karakteren betød så meget for ham, men han kom også meget til at spille. Han var helt klar til mere sjove drillerier og at have denne sjove dynamik med Jen og She-Hulk.'

Er du spændt på at se Megan Thee Stallion i MCU? Fortæl os i kommentarfeltet.