Dit ønske er deres kommando!

Kort og sprødt, Lego Masters vender tilbage til sæson 3, og showet er officielt fornyet.

Seriernes tredje sæson får premiere i 2022.Den første sæson af showet nåede ud i februar 2020; den anden fulgte i juni 2021.Lego Masters er en platform, hvor lego-hoveder kæmper mod hinanden. Målet er at besejre den anden i en murstensbygningsudfordring. Et klassisk lego-spil, som vi alle kender det.

Will Arnett, den udøvende producer, og værten vil gentage sin rolle tilbage til sæson 3.

Endemol Shine, Nordamerika, Brad Pitts Plan B og Tuesday's Child, producenterne af Lego Masters har kurateret showet baseret på den britiske serie med samme navn.

Lego Masters sæson 3

Netværket førte også numrene frem, der greb showets succes. Sommeren '21 rakte seriens nummer. Showet var den første mest sete serie i sommeren. Mere end 4,2 millioner seere så i gennemsnit programmet.

Lego Masters sæson 3 kommer snart!

Lego Masters er mere end bare et sjovt, familievenligt show, det bygger broer mellem generationerne, sagde Rob Wade, præsidenten for Fox Entertainment i sin erklæring.

Tak til vores fantastiske og sjove vært, Will Arnett; vores uhyre talentfulde besætning; og vores fantastiske producerende partnere bliver kærligheden til Lego-mærket ved med at vokse. Sidste sommers kreationer var endnu mere spektakulære end dem i vores debutsæson, og vi vil fortsætte med at hæve niveauet for kreativitet med sæson tre., tilføjede han yderligere i sæson 3.

Jeg er begejstret for at være en del af tv's længst kørende, uden manuskript, danske legetøjsbyggeshow, Arnett, vært sagde.

Spillet er orienteret omkring hvert hold vendt mod det andet. Hver gang et par vinder, går de til næste runde. Dette fortsætter, indtil topholdene er foran hinanden i finalen, der kæmper om en pengepræmie, den titel, og trofæet.

Mark og Steven Erickson var sæson 2-vindere.

De udøvende producenter af serien inkluderer følgende navne; Pip Wells, DJ Nurre, Sheron Levy, og Michael Heyerman som alle er fra Endemol Shine, NAM.

Desuden, fra tirsdagens barn, Karen Smith og Steph Harris . Plan B exec-producenter er Brad Pitt, Jeremy Kleiner, og Dede Gardner.

Lego-koncernen har Jill Wilfert og Robert May sammen med Arnett.

Nu hvor vi ved, at Lego Masters sæson 3 kommer tilbage, hvad er dine tanker om dette?