Jennifer Lopez føler sig som en Outsider i sit eget paradis, Hollywood!

JLo, som verden kender hende, er den meget populære Hollywood-celeb over hele Hollywood. De følelser, hun for nylig delte, var ret chokerende for publikum.

I starten kunne det hele bare være latterligt for dig, men når du først tænker over det, forstår du, som hun siger hun føler sig som en outsider i Hollywood.Hvad kunne du tro, der fik hende til at udtale sig sådan? Nå, tillad mig, at jeg kan udfylde dig med hvert fragment af viden, jeg ejer om emnet.For nylig delte Jennifer Lopez sin nye video på hendes brand Instagram-side, Jlobeauty. Videoen talte i volumen og var fuldstændig fascinerende. Under sin intro talte hun også om sin tid i Tinseltown, hvor hun tilstod, hvordan hun ikke hører særlig meget til i Hollywood.

Nå, hun føler det bestemt af en grund, vil du ikke være enig? Skuespillerinden har været en del af 30 film og alligevel føler hun sig som en outsider, umm lyder absurd.

På overfladen virker det absurd ... hun har 30 film i beholderen, men hun sagde, at hun føler sig som en outsider.

JLos outsiderfølelse!

Jennifer Lopez sagde, jeg tror for mig, jeg ved, at det er vigtigt for os alle at føle, at vi hører til, øhm, og som de fleste mennesker er der så mange gange i dit liv, hvor du føler dig som en outsider, jeg har det sådan i Hollywood Sommetider.

Vi kender ikke præcis årsagen bag hendes følelser, og vi vil heller ikke spekulere. Men brummerne omkring sagde, at det primært kunne skyldes, at hun ikke nåede til nomineringerne i Hustlers.

Dette kom ud som en overraskelse for mange, da Tyler Perry også nævnte, hvordan JLo absolut fortjente at blive nomineret.

Nå, der er også mange mennesker og stjerner i Hollywood-industrien, der ikke får rampelyset så meget som JLo gør. Det kan klart være jalousi og ego, der definerer det hele, men tingene er anderledes, når det handler om Jennifer.

Hun har været i rampelyset af mange grunde, og selv hendes datingliv er et emne, som folk elsker at studere nu og da. Sandsynligvis kan dette være lidt irriterende for andre skuespillere, især når de ikke får lov til at præsentere sig selv, som de kan.

Tilbage i juli definerede JLo også, hvordan hun elskede alt ved sit liv, jeg er super glad. Jeg ved, at folk altid undrer sig: 'Hvordan har du det? Hvad sker der? Er du okay?’ Dette er det. Jeg har aldrig været bedre,

Jeg tror, ​​at når først du kommer til det sted, så sker der fantastiske ting for dig, som du aldrig forestiller dig ske igen, tilføjede hun yderligere.

For at komme til bunds, kan stuntet sandsynligvis være på grund af hendes skønhedsprodukt og salg, hvilket beviser, hvor genial af en marketingmedarbejder hun er.