Nå, vi er alle klar over den popularitet, som den sydkoreanske overlevelsesdramaserie 'Squid Game' har været stigende siden lanceringen i september i år. Og de, der nyder det populære Netlfix-show, skal også kende til dets karakterer.Så en af ​​karaktererne set i showet er Ali Abdul | som er portrætteret af indisk oprindelse Anupam Tripathi der er baseret i Sydkorea.

Hvis du har undret dig over, hvem denne fyr er, så rul ned, da vi er her for at dele alle detaljerne om Anupam Tripathi med dig.

Anupam Tripathi – Kend alle detaljerne om den berømte Squid Game StarAnupam Tripathi, som i øjeblikket ses i den enormt populære K-serie Squid Game, har fået verdensomspændende anerkendelse såvel som rigelig kærlighed fra fansene.

Han ses spille Men , som er en pakistansk migrantarbejder i showet.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Anupam Tripathi (@sangipaiya)

Anupam Tripathis tidlige liv

Anupam Tripathi blev født i New Delhi den 2. november 1988. Han voksede op i den nationale hovedstad, men flyttede senere til Sydkorea.

Da han var i New Delhi, spillede han en slave i en sceneopsætning af Spartacus. Fra 2006 til 2010 engagerede Anupam sig med at lave teater i selve New Delhi. Han startede sin uddannelse i sang og skuespil i år 2006.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Anupam Tripathi (@sangipaiya)

Han ønskede faktisk at blive medlem af National School of Drama i New Delhi. Han flyttede dog derefter til Sydkorea i 2010 for at være en del af Korea National University of Arts, efter at han modtog Arts Major Asian-stipendiet.

Selvom han oprindeligt måtte stå over for et par vanskeligheder med at tilpasse sig de kulturelle og sproglige forskelle i Sydkorea, lærte han med tiden koreansk og blev endda flydende i sproget i løbet af 2 år.

Han vil færdiggøre sin mastergrad i skuespil ved Korea National University of Arts i 2021.

Anupam Tripathi og hans skuespillerkarriere

Den 32-årige skuespiller fik sin skuespillerdebut med den sydkoreanske film Ode til min far i 2014. Og filmen var tilfældigvis den fjerde mest indbringende film i den sydkoreanske biograf nogensinde.

Han blev også set i adskillige koreanske tv-shows og film såsom Descendants of the Sun, Hospital Playlist og den sidste før Squid Game var 2021-filmen Space Sweepers.

Han har sin Instagram-konto med ID sangipaiya, og han kan prale af et antal følgere af 3,8 mio ved at skrive denne artikel, som konstant er stigende på grund af succesen med Squid Game.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Anupam Tripathi (@sangipaiya)

Anupam Tripathis største succes - blækspruttespil

Vendepunktet i Anupam Tripathis karriere er bestemt hans optræden i Netflix' største debutserie - Spil blæksprutte , hvilket viste sig at være intet mindre end en jackpot for skuespilleren.

Anupam Tripathi, der var overvældet af det navn og den berømmelse, han har modtaget efter at have spillet Ali i den koreanske serie, tog for nyligt sit Instagram-håndtag og delte sin taknemmelighed.

Han skrev, Det føles som en drøm, Ingen ord til at udtrykke min taknemmelighed til folk over hele verden, som alle elsker og velsigner Ali og Squidgame Tak til alle. Bliv ved med at se og fortsæt med at velsigne.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Anupam Tripathi (@sangipaiya)

Squid Game, som blev udgivet den 17. september på Netflix, er blevet den største originale debutserie på Netflix. Det har for nylig opnået den bedrift at toppe listen over Netflix's Top 10-shows i 94 lande verden over.