Ud over at vise det fine arbejde, som James Charles laver, delte den berømte makeupartist og model også en video med sine fans, der viser ham skabe en græskarskulptur til Halloween. Der er ingen tvivl om, at det er et fantastisk stykke Halloween-kunst.

På sin Instagram-konto lagde kunstneren en video af et af sine Halloween-kunstværker

Som kunstner er James Charles uden tvivl en af ​​de mest talentfulde i verden. Der er ingen forskel om det er makeup-kunst eller Halloween-kunst, så længe det er smukt. I en underholdende video, der for nylig blev lagt ud på hans Instagram-konto, viste makeupartisten sin Halloween-græskarkunst frem for sine fans. Dette er en del af Halloween-sæsonen 2022.Denne video viser ham skære et græskar op og derefter bruge den kniv, han holder, til at skabe kunstværker med en kniv. Når videoen er færdig, vil vi være i stand til at beundre det fantastiske Halloween-kunstværk.

Se dette opslag på InstagramEt opslag delt af James Charles (@jamescharles)

Lad mig fortælle dig lidt af historien bag, hvad der gør græskar til symbolet på Halloween, hvis du ikke allerede ved hvorfor. Efter at mange irere emigrerede til USA i det 19. århundrede, bragte de traditionen med at skræmme ånder væk med grøntsager på Halloween, som opstod i Irland. Så i løbet af efteråret opdagede irerne en helt ny grøntsag, græskarret, som de brugte til at skræmme onde ånder væk i Amerika.

Kylie Jenners Halloween-sminke af Charles i 2020 blev elsket af fans

En glam-meets-gory Halloween-makeup-tutorial blev skabt af Kylie Jenner og makeupartisten James Charles til Halloween 2020.

Som en del af 2020 Halloween-videoserien på YouTube, slog James sig sammen med Kylie igen for at skabe et helt unikt Halloween-look. Han forvandlede hende til et uhyggeligt lilla skelet i 2018, da de sidst var sammen i kameraet. Den friske Kylie så klar til at tage over denne gang med håret klippet tilbage.

James nævnte, at et gepard-Halloween-look til Kylie ville være sjovt, siden hendes Wild Thing-kollektion for Kylie Cosmetics lanceres den 26. oktober 2020. James skabte Kylies look ved hjælp af flydende latex, dristige øjenbryn, bronzer og hendes nye øjenskyggepalette i gepard-print.

Så hvad blev resultatet? Det er utroligt så præcist det er. Kylie ser ud som om hun blev skåret ned af en gepard, klædt i fuld glam.

Kort om James Charles

Den 11. oktober 2016 blev James Charles den første mandlige talsmand for CoverGirl. Han er en internetpersonlighed, makeupartist og model. Den følgende måned optrådte han i en reklame for CoverGirls nye mascara, 'So Lashy BlastPro' Mascara, sammen med andre berømthedsambassadører som Katy Perry og Sofia Vergara, samt R&B-duoen Chloe x Halle og den muslimske skønhedsblogger Nura Afia.

Et par måneder senere optrådte han i 'The Ellen DeGeneres Show' for at fortælle om sin oplevelse som CoverGirls første mandlige ambassadør. Hans og Zendayas CoverGirl Makeup Challenge fandt sted i januar 2017. Han gik på banen for MarcoMarcos Six 1/2 kollektion under Los Angeles Fashion Week i oktober samme år.

Udover YouTube er Charles også berømt på andre sociale medieplatforme som makeup- og skønhedsguru for mænd. YouTube og Instagram deler ofte videoer af ham synge med forskellige Cappella-grupper.

Mens han forberedte Halloween-græskaret, gjorde Charles en stor indsats, og det var et smukt syn. Er hans kunst noget, du kan lide? Kommenter nedenfor med dine tanker.