I årevis har vi læst og lyttet til rygter om, at Roblox lukker ned i 2021. Den enormt populære platform til spiloprettelse adresserede dem dog aldrig officielt.Nu har Roblox' pludselige nedetid i mere end 48 timer i løbet af Halloween-weekenden udløst flammer i det stedsegrønne rygte om, at platformen lukker ned. Men sker det virkelig med udgangen af ​​2021? Find det ud her.

Opdatering: Roblox er nu online igen efter at have været nede i over 48 timer på grund af uanmeldte problemer.

Roblox er en meget populær spiloprettelse såvel som spilleplatform, hvor du kan oprette eller nyde bloxy-spil gratis. Den følger en freemium-model, hvor du kan købe luksus ved hjælp af in-game valutaer eller Robux.Siden etableringen i 2006, har Roblox vundet enorm popularitet i løbet af årene. Fra nu af har Roblox passeret mærket med 43 millioner aktive brugere. Deres brugerbase er vokset i et meget hurtigt tempo. Årsagen er Roblox populær blandt folk i alle aldersgrupper.

Er Roblox ved at lukke ned?

Hvert år begynder rygter om at Roblox lukker ned at flyde på internettet. For nylig, da Roblox var nede under Halloween-weekenden, begyndte en masse spilfællesskaber, sociale medieplatforme og fora at have rapporter om, at Roblox gik permanent ned.

Men de var kun rygter og havde ingen grundlæggende støtte. Roblox gik kun midlertidigt ned på grund af visse problemer og er online igen. Det lukker ikke permanent ned, og jeg tror, ​​at det ikke kommer til at ske noget tidspunkt i den nærmeste fremtid.

Vær opmærksom her: Roblox lukker ikke ned i 2021, 2022 eller snart!

Roblox forsvinder ikke med det første, da det er enormt populært blandt masserne. De har for nylig krydset over 100 millioner månedlige aktive brugere, en livstidsindtægt på 1 milliard dollars og mere end 70 millioner dollars i udbetalinger til skaberne.

Roblox er på den klare vej til succes, og det vil ikke stoppe. Det har ejerne også allerede adresseret sådanne rygter i fortiden og afslørede, at Roblox ikke lukker ned på et tidspunkt.

Hvor stammer rygtet om Roblox-lukningen?

For nylig udløste rygterne om Roblox-lukningen, da Roblox gik ned i mere end 48 timer i løbet af Halloween-weekenden. Det stod over for et serverproblem, der fuldstændig slukkede platformen, dens hjemmeside og endda supportsiderne.

Roblox's Twitter-håndtag adresseret problemet og erklærede, at de har identificeret en underliggende årsag, og prøver hårdt på at få Roblox op at køre ASAP.

Fans kædede nedetiden sammen med en stor binding med Chipotle, der gjorde det muligt for de første 30.000 spillere, der besøgte spillets Roblox Chipotle-butik med ægte burritos gratis. Roblox afviste dog denne nyhed.

Bortset fra det, har rygterne været opstået siden 2019. I marts 2020, React2424, som er et prank-websted, der sender en artikel om, at Roblox lukker ned for at pranke læserne. Nogle af de uskyldige læsere faldt dog for spøgen og troede, at det var sandt.

Hvert år sker sådanne tilfælde, og folk forsøger at konkludere, at Roblox' tid er forbi. Det er dog langt fra at ske lige nu.

Vil Roblox nogensinde lukke ned?

Nedlukning af Roblox er ikke nært forestående, men vi kan heller ikke klassificere det som umuligt. Vi har set store aktører i deres industrier som Blackberry, HTC og forskellige andre lukke ned. Så ingen er udødelige her.

Men lige nu er der ingen sådan trussel mod Roblox, der vil tvinge den til at lukke ned permanent. Det trives og vil blive ved med at trives i den rigtige fremtid. Det ville være sikkert at sige, at det ikke går nogen steder i de næste fem år, i det mindste, og forhåbentlig længere!