Lige nu har Amethyst Amelia Kelly, som er populært kendt under sit kunstnernavn Iggy Azalea, udgivet i alt tre studiealbum, og de er som følger: Den nye klassiker (2014), Til mit Forsvar (2019), og Slutningen af ​​en æra (2021). Hun droppede også en EP med titlen At overleve sommeren i år 2018.Den uafhængige rapper har to American Music Awards, tre Billboard Music Awards, en MTV Video Music Award, en People's Choice Award og fire Teen Choice Awards i sin kat.

Gennem årene har Iggy arbejdet hårdt, og det er hendes banksaldo et bevis på. Fortsæt med at læse yderligere for at få mere indsigt i det personlige og professionelle liv Gå hårdt eller gå hjem sanger.

Hvad er nettoværdien af ​​Iggy Azalea?

Ifølge rapporterne fra Berømthedens nettoværdi , den anslåede nettoværdi for popstjernen Iggy Azalea er hele 15 millioner dollars. Hun blev berømt i 2013 med sin sang Arbejde . Hun udgav sit tredje studiealbum med titlen Slutningen af ​​en æra sidste år.I øjeblikket bor Iggy i Miami og arbejder på sit næste studiealbum og opdrager sin søn Onyx, som hun fødte i år 2020. Hun vil måske droppe et fuldt projekt næste år.

Iggy Azalea har solgt sit katalog til Domain Capital i den 8-cifrede aftale

Ifølge en rapport af Billboard , har den australske sangerinde Iggy Azalea solgt sit masterindspilnings- og udgivelseskatalog til Domain Capital for et ottecifret beløb.

Aftalen mellem de to parter inkluderer 100 % af Azaleas andel af hendes eksisterende katalog, som består af hendes nr. 1 hitsang 'Fancy' (med Charli XCX), 'Black Widow' (med Rita Ora) og 'Problem' ( med Ariana Grande).

Ud over dette inkluderer aftalen også 'en ekstra trigger' for Iggy til at tjene fremtidige indtægter på masteroptagelser. Hendes manager Reece Pearson og hendes advokat Peter Paterno mæglede handlen.

Tilbage i dag, den Fancy sangerinden udgav sin musik under aftaler med Virgin EMI og Island Records. Siden da har hun endda grundlagt sit eget pladeselskab, som går under navnet Bad Dreams. Tidligere blev det distribueret af Empire, men nu er det midt i at lukke en helt ny aftale med et andet firma.

Anthony Tittanegro, administrerende direktør for Domain Capital Group, har sagt: 'Vi er glade for at lancere vores første diversificerede private underholdnings royaltyfond.'

Han fortsatte med at sige: 'I en tid med vedvarende vækst i underholdningsindustrien understøttet af et landskab i stadig udvikling af distributionskanaler, er vi fokuseret på at opbygge en diversificeret aktivbase for at generere kontant afkast og hjælpe med at opretholde vores investorers kapital.'

Blev du chokeret efter at have lært Iggy Azaleas nettoværdi? Fortæl os venligst dine tanker i kommentarfeltet nedenfor. Glem ikke at holde dig opdateret med os for de seneste opdateringer fra showbiz-verdenen.