Trådløse øretelefoner som AirPods muliggør multitasking uden behov for en telefon i nærheden. Du kan afspille sange, tale med nogen eller kommandere Siri. Hvor længe holder batteriet på AirPods med alle deres fantastiske funktioner? Er der nogen måde at forlænge batterilevetiden på AirPods?I denne artikel fortæller vi dig, hvor længe Airpods holder, og er der nogen måde at forbedre batterilevetiden på dine AirPods.

Hvor længe holder Airpods?

Når det kommer til taletid og lyttetid, siger Apple, at den første generation af AirPods tilbyder en lyttetid på 5-timer og 2 timer af taletid. Mens anden generation af AirPods giver en ekstra times taletid.

Med hensyn til batterilevetid har AirPods Pro den samme fem-timers lyttevarighed som almindelige AirPods, men når de bruges med Active Noise Cancellation, halveres lyttetiden, og samtaletiden begrænses til 3 en halv time .Hvor meget tid tager det at oplade Airpods helt?

Opladningsetuiet til dine AirPods fungerer sammen med AirPods-dele. Du oplader etuiet, og AirPods oplades også inde i etuiet. På grund af dette holder hovedtelefonerne længere på en enkelt opladning, end coveret gør.

Heldigvis kan du altid se, hvor meget batterilevetid der er tilbage i dine AirPods, ved at tjekke dem på din telefon. Du ved, hvornår dine AirPods' batteri er på 10 %, når du hører en klokke.

Airpods etui tager en time én gang at blive helt opladet. Der er en genopladningstid på 20 minutter til dine AirPods, efter at de er placeret i opladningsetuiet. Dine AirPods kan genoplades tre til fire gange med et fuldt opladet etui.

Apple hævder, at den første generation af AirPods har fem timers lyttetid og to timers samtaletid på et fuldt opladet batteri. Den tre timer lange taletid for de nye AirPods er en forbedring i forhold til den første version.

Med AirPods Pro kan du tale i op til tre timer og lytte i op til fire timer. Opladningsetuiet til AirPods giver op til yderligere 24 timers lyttetid eller omkring 18 timers samtaletid, når den er helt opladet.

Hvordan kan du forbedre batterilevetiden på dine Airpods?

Fordi AirPods er så kompakte og har så lidt batteri, kan enhver skade få dem til at holde op med at fungere eller reducere deres batterilevetid. Du kan hjælpe batterilevetiden på dine AirPods ved at udvikle et par fremragende vaner.

    Åbn og luk ikke dit Airpods etui unødigt– Åbning af AirPods uden grund kan forårsage unødvendig tilslutning af AirPods til telefonen, hvilket ikke engang er påkrævet for den tid. Så undgå det. Køb et etui til Airpods –Batterier i dine AirPods kan tage skade af at blive udsat for ekstreme temperaturer (det være sig varmt eller koldt). Når det er muligt, undgå at bruge dem i ugunstigt vejr og undgå at efterlade dem i direkte sollys. Det er bedst at købe en sikkerhedskasse. Undgå dybe udledninger –At undgå dybe udladninger vil hjælpe dig med at få mere ud af dine AirPods. Selvom det er en god idé at bruge dine AirPods til deres fulde kapacitet, før de genoplades, vil du aldrig tømme batterierne helt.

Jeg håber, at denne artikel besvarede alle dine spørgsmål, såsom hvor længe holder AirPods, eller hvordan man forbedrer deres batterikvalitet. Lad os vide, hvis du er i tvivl.