Hollywood-skuespilleren døde i en alder af 90. Mickeys kone Barbara fortalte Hollywood Reporter at han døde søndag den 20. november 2022. Læs videre for at kende årsagen bag Mickey Kuhns død.Mickey Kuhns kone Barbara bekræftede nyheden om hans død

For kort tid siden delte Mickeys kone Barbara Kuhn med Hollywood Reporter at hendes mand var gået bort på et hospice i Naples, Florida. Hun fortsatte også med at sige, at han var ved godt helbred indtil for nylig. Hun oplyste ikke årsagen bag hans død.

Ifølge en rapport af Indpakningen, Kuhn var det sidste overlevende krediterede medlem af den Oscar-vindende film Borte med blæsten . Han essayede karakteren af ​​Beau, søn af Ashley og Melanie Wilkes, portrætteret af henholdsvis Leslie Howard og Olivia de Havilland.Mickey var kun 6 år gammel, da han essayede rollen som Beau Wilkes i filmen Borte med blæsten. Under et interview i 2014 med Washington Post, han afslørede, at han blev ved med at rode en scene med Clark Gable. På det tidspunkt fortalte han til mediet: 'Min linje var: 'Hej, onkel Rhett.' Jeg blev ved med at sige: 'Hej, onkel Clark.'

Alt du behøver at vide om Mickey Kuhn

For dem af jer, der ikke er fortrolige, lad os dele med jer, Mickey Kuhns rigtige navn var Theodore Matthew Michael Kuhn Jr. Han var en amerikansk skuespiller. Han blev født den 21. september 1932 i Waukegan, Illinois, U.S. af Mickey Snr. og Pearl Hicks.

Mickey blev berømt som børneskuespiller i 1930'erne. Han optrådte i filmen Borte med blæsten sammen med Conrad Nagel og Leslie Howard blandt mange andre. Mere end 100 børneskuespillere gik til audition til rollen som Beau Wilkes i filmen fra 1939, og Mickey fik rollen.

Kuhn medvirkede i mange film som f.eks Juarez (1939), Et træ vokser i Brooklyn (1945), Røde Flod (1948), og Ødelagt pil (1950). I året 1951 genforenede han sig med sin Borte med blæsten medspilleren Vivien Leigh og parret gik sammen om en film med navnet En sporvogn ved navn Desire.

Mickey Kuhn forlod skuespillet i 1956

Mickey sagde farvel til underholdningsverdenen i år 1956. Hans sidste skuespiloptræden så dagens lys samme år i tv-programmet Alfred Hitchcock præsenterer.

Derefter arbejdede Kuhn som flyelektriker i den amerikanske flåde i fire år fra 1951 til 1955. Kort efter arbejdede han for American Airlines fra 1965 til 1995 samt Boston-lufthavnen i administrative stillinger, indtil han gik på pension.

Mickey Kuhn efterlader sin kone Barbara Kuhn, som han giftede sig med i år 1985, sin søn Mick (og hans kone, Jolene), hans datter Patricia og hans barnebarn Samantha.

Vi sender vores dybeste medfølelse til Mickey Kuhns venner og familiemedlemmer i denne hårde tid. Må hans sjæl hvile i fred. Glem ikke at holde dig opdateret med os for de seneste opdateringer fra showbiz-verdenen.