Senere i år vender The Rookie Season 4 tilbage, og hvis du ikke vidste det allerede, er der et bryllup derude, der søger din tilstedeværelse. Det sker i L.A.Nå, mindre at sige, politidramaet vil vende tilbage til din skærm.

Ikke underligt, at sæson 3-finalen var nervepirrende og kæbefaldende. Desuden er det for fans ekstremt vigtigt nu at se Angela alias Alyssa Lopez og Wesley alias Shawn Ashmore til at gå en tur ned ad gangen.

Hvis du husker, havde deres store dag en stor afbrydelse fra ingen ringere end Santa De La Cruz.Fortsæt med at vide alt, hvad du kan for at finde ud af alt om The Rookie sæson 4.

Hvornår er The Rookie sæson 4 Kommer tilbage?

Senere på efteråret i september er det, når sæson 4 af serien har premiere. Showet vil være på din skærm hver søndag lige kl. 22.00 EDT fra den 26. september.

det er ikke et mindre kendt faktum, at sæson 4 allerede havde en officiel meddelelse kort efter showet var slut. Det blev annonceret åbent på sociale medier om, hvordan fans også kan forvente sæson 4 af showet.

Her er hvad den læste – Tillykke til #TheRookie – vi kommer tilbage til endnu en sæson på ABC!

Eric Winter virkede også ret begejstret og delte følgende på Twitter.

Rookie-fans, vi gjorde det! Så glade for, at vi bliver ved med at fortælle disse historier. Hvilken fantastisk tur det har været. @therookie sæson 4! han skrev. Tak @ABCNetwork og @eOne_TV Tillykke til alle vores forfattere, producere, cast og crew Vamos!

Eric er Tim Bradford, en LAPD-officer i showet.

The Cast for The Rookie sæson 4

Den samme rollebesætning vil fortsat være på din skærm i den kommende sæson. Her er navnene.

    Richard T. Jonessom Wade Gray Nathan Fillionsom John Nolan Erik Wintersom Tim Bradford Titus Makin Jr.som Jackson West Alyssa Diazsom Angela Lopez Melissa O'Neilsom Lucy Chen

Hvor kan man se serien?

Afsnittene får premiere live på ABC, og du kan se afsnittene der. Indtil videre er der bekræftet, at programmet har 20 afsnit. Intet er officielt endnu.

Du kan også downloade appen på din enhed for at streame showet.

YouTube TV, Live TV og så videre giver dig også mulighed for at se The Rookie. Så ja, masser af muligheder!