Må hans sjæl hvile i fred!

Navnet, Bob Saget, der minder os om Amerikas sjoveste hjemmevideoer og Fuldt hus, er ikke mere. Den bedste komiker og skuespiller, som verden kendte, blev fundet død på Orlando Hotel Room.

Den afdødes familie afgav deres erklæring til CNN.Vi er knuste over at bekræfte, at vores elskede Bob døde i dag, sagde Sagets familie. Han var alt for os, og vi vil have dig til at vide, hvor meget han elskede sine fans, optræde live og bringe folk fra alle samfundslag sammen med latter. Selvom vi beder om privatlivets fred på dette tidspunkt, inviterer vi dig til at være med til at huske den kærlighed og latter, som Bob bragte til verden.

Som en del af hans turné blev Saget fundet død i Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes.

Manden blev identificeret som Robert Saget og erklæret død på stedet. Detektiverne fandt ingen tegn på uretfærdigt spil eller stofbrug i denne sag, lyder erklæringen fra Orange County Sheriff Police.

Bog Saget dør under komedietur!

Vi kender ikke dødsårsagen endnu.Bob Saget var på en komedieturné. Hans Twitter-konto havde alle hans turnédatoer. Lørdag aften optrådte han på Ponte Vedra Beach, Florida.

Fuldt hus, en meget populær sitcom med Bob Saget som Danny Tanner. Han var far til tre piger, og henholdsvis Jesse og Joey, hans svoger og ven hjalp ham hele vejen. Bobs show blev på ingen tid et kæmpe hit. Det fortsatte i otte sæsoner i træk fra 1987 – 1995. Fra 2016 – 2020 føjede Netflix seriens efterfølger til listen. Desuden var Bob også vært for America's Sjoveste hjemmevideoer. Få timer før sin død postede han et tweet, der forklarede al den glæde og lykke, han var vidne til i Jacksonville.

Elskede aftenens show @PV_ConcertHall i Jacksonville. Anerkendende publikum. Endnu en gang tak til @RealTimWilkins for åbningen. Jeg anede ikke, at jeg lavede et 2 timers sæt i aften. Jeg er lykkeligt afhængig igen af ​​denne s*** Tjek BobSaget.com for mine datoer i 2022, lød tweetet.

Twitter sørger!

I mandags hyldede mange skuespillere og komikere Bob Saget.

Jim Carrey skrev på Twitter,SmukBob Sagetdøde i dag i en alder af 65. Han havde et stort, stort hjerte og et vidunderligt skævt komisk sind. Han gav verden en masse glæde og levede sit liv for guds skyld. :'^}

Cory Dinkels tweet, der husker Bob læst,Mand,Bob Saget. Jeg vender konstant tilbage til dette klip fra HIMYM. En gribende monolog udelukkende gennem voice-over, og denne scene ville ikke have fungeret, hvis han ikke fik den følelse. Hver gang jeg hører ham sige, at du ved, hvad jeg ville gøre, får det mig først. Nu endnu mere.#HVIL I FRED

Bob Sagetvar den ældre klogere 'mig' i ni år på How I Met Your Mother. Han var den sødeste, dejligste, sjoveste, mest støttende mand. Den nemmeste person at være i nærheden af. En mensch blandt menches. 1/7″, lød Josh Radners lange Twitter-opslag. Mange flere indlæg fulgte. Bob Saget har tre børn og hans kone. Jeg ønsker det bedste til Bob Sagets familie.