' At være kvinde er altid at være alene og aldrig alene .'

Efter binge-watching, den første sæson af 'The Wheel of Time', er spændingen for sæson 2 bestemt på sit højeste. Siden premieren har forestillingen præsteret beundringsværdigt.Moiraine, et medlem af Aes Sedai, en magtfuld gruppe af damer, der kan kanalisere den Ene Kraft, er centrum for Tidens Hjul. Hun opsøger et hold af fem unge landsbyboere fra det fjerntliggende Two Rivers-område, idet hun tror på, at en af ​​dem er reinkarnationen af ​​Dragen, en enormt potent kanalist, der knuste verden.

Hun er ledsaget af sin vagtchef, Lan. The Dragon Reborn er forudsagt enten at redde verden fra den mørke eller bryde den igen. Hvis du har ventet på, at sæson 2 bliver fornyet, har vi allerede nogle spændende nyheder.Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af The Wheel Of Time (@thewheeloftime)

Sæson 2 af The Wheel of Time er blevet fornyet forud for premieren

Yay! Amazons fantasy-eventyr har meget mere at vente på sig. Det fremragende er, at Amazon Studios har bekræftet anden sæson af The Wheel of Time . Studiet afslørede også i samme måned, at serien allerede har gennemført halvdelen af ​​optagelserne i slutningen af ​​november 2021.

Produktionen til anden sæson startede den 19. juli 2021 og forventes afsluttet februar 2022 . Amanda Kate Shuman skrev teleplayet til åbningsafsnittet af anden sæson, med titlen ' En smag af ensomhed .'

Amazon Studios har allerede set få afsnit af sæson 2

Vernon Sanders, en executive hos Amazon Studios, har allerede set et par episoder.

Showrunner Rafe Judkins og hans team har netop sendt os deres første klip af de første afsnit af sæson 2, og jeg kan ikke vente på, at publikum kan se, hvad vi har i vente , udtalte han. De er bare, de er fantastiske .

Vi vil være virkelig betænksomme over, hvordan vi udgiver disse shows, tilføjede Sanders. I vores sind er de meget forskellige shows, men vi er bevidste om vores genrefans.

Showrunneren af ​​'The Wheel Of Time' ser showet køre i flere sæsoner

Efter at vide, at showet er blevet fornyet for endnu en sæson, føles det fantastisk. Men spørgsmålet om 'Skal vi få flere sæsoner?' vil forblive konstant. Så lad os tale om det. Seriens showrunner, Rafe Judkins, fortalte en kilde, at han forestiller sig, at showet varer otte sæsoner.

Jeg skal altid gribe det an, som om vi kommer til at fortælle hele historien, der står i bøgerne. Hvis vi ikke griber det an på den måde, så ville vi indstille os på ikke at holde landingen fast, og disse bøger har så god en slutning, forklarede han.

Jeg er virkelig nødt til at sætte os op til at nå dertil, hvis vi er i stand til det. Det er ikke op til mig i sidste ende. Hvis folk ser det, og Amazon vil blive ved med at gøre mere, ville jeg elske at fortsætte med at udvide denne verden yderligere.

Hvis showet klarer sig godt, vil vi helt sikkert se flere sæsoner. Den gode nyhed er, at vi får endnu en sæson for tiden.

Hvis du er bekymret for udgivelsesdatoen, skal du ikke være; optagelserne er allerede begyndt. Og vi vil snart høre noget om udgivelsen, krydser fingre. Men der er én ting du kan gøre, følg med for yderligere opdateringer .