'Better Things' er et forunderligt drama med meget at se frem til, ikke? Serien modtager snart en ny sæson. Og seerne venter allerede på det. Showet kredser om Sam Fox, en fraskilt Hollywood-skuespillerinde, undviger at blive forældre til sine tre døtre og fokuserer på sine professionelle pligter i serien.Nu får dette succesfulde drama endnu en sæson, og det har allerede en udgivelsesdato. Men sammen med fornyelsen har vi en rystende nyhed. Her er alt, hvad vi ved om den kommende sæson indtil videre.

Better Things Sæson 5 officielle udgivelsesdato

Better Things, den anmelderroste og prisvindende dramedi, er blevet fornyet for en femte og sidste sæson , som får premiere d 28. februar 2022 . Du spekulerer måske på, en sidste sæson? Ja, det er den nedslående nyhed.

De første to afsnit af sæsonen vil blive inkluderet i premieren, hvorefter resten af ​​sæsonen udgiver et afsnit hver uge.Efter den femte sæson slutter showet. Se det officielle opslag af annonceringen nedenfor. Det er tid til at have det godt igen, gutter. Du kan streame den kommende sæson på Hulu.

Se dette opslag på Instagram

Et indlæg delt af FX Networks (@fxnetworks)

Selvom det er bittersødt at præsentere finalen i Pamelas mesterværk, elsker vi den kommende sæson og tror, ​​at fans vil elske episoderne lige så meget, som vi gør, sagde John Landgraf, formand, FX.

Vores tak til Pamela, det ekstraordinære cast, besætningen og alle, der arbejdede på Better Things for at sætte et udråbstegn på denne geniale, originale, radikalt humanistiske serie.

Wrap On Sam Fox

Jeg vil for evigt være FX taknemmelig for at give mig lov til at fortælle historier, som jeg ser verden og ønsker, at verden skal ses, sagde Adlon i en erklæring til en forretning. At lave dette show har været filmskole for mig. Jeg bøjer mig for min rollebesætning og besætning. Og jeg kan ikke vente på, at folk opdager og genopdager Better Things. Dette bliver en indpakning af Sam Fox (indtil videre) . Vi ses til efterfesten.

Better Things Sæson 5 Beskrivelse af FX

FX beskrev den kommende sæson, og det giver os en bedre forståelse af, hvad vi kan forvente næste gang.

I sit femte og sidste kapitel fokuserer 'Better Things' på 'the road ahead' for sin ukonventionelle, ufiltrerede heltinde, Sam Fox (Pamela Adlon), så hengiven til sit liv som arbejdende skuespiller og enlig mor til tre, at hun ikke har efterladt sig meget. tid til den ene undvigende ting: hende selv.

Mens hun navigerer tre døtre, som hver bliver myndige; udfordringerne i hendes valgte karriere; og hendes mors stigende tegn på aldring (såvel som hendes egne) -Sam omfavner hvert øjeblik og hvert medlem af hendes familie med en voldsom kærlighed, rå ærlighed og bidende humor.

Efterhånden som hver af Fox-kvinderne bliver myndige ind i den næste fase af deres liv, bliver de inspireret til at revurdere sig selv, lære af fortiden og finde deres egen retning.

Hvad synes du om den kommende sæson? Vil du have showet til at slutte? Nå, der er mange ting at se frem til. Hold dig opdateret med os for flere opdateringer.