Det amerikanske tv-program Shark Tank er meget berømt på grund af dets unikke koncepter. Programmet er nu på vej til Indien. Shark Tank India, den indiske version af realityprogrammet, er blevet købt af Sony TV. De delte endda deres første video på sociale medier. Her er alt, hvad du behøver at vide om Shark Tank India, og hvordan du registrerer dig.

Hark Tank, en tv-serie af amerikansk business reality, har nu sin egen indiske ækvivalent. På indisk får Sony TV premiere på realityprogrammet. I dag, den 22. juni, offentliggjorde kanalen sin debut-promo, som glædede os alle. Nogle iværksættere er blevet udvalgt til at fremvise virksomheden for et panel på fem investorer på Shark Tank. Disse investorer er hajer, som bestemmer, om de vil investere i deres firma eller ej. Den nye annoncering kræver, at iværksættere tilmelder sig arrangementet.Hvad er Shark Tank India?

For det første er Shark Tank et ABC-ejet show af business reality, som blev sendt den 9. august 2009. For det andet inkluderer konceptet for gameshowet iværksættere, der pitcher virksomhedsideer til investorer eller hajer, som ville beslutte, om de ville investere i et eller ej.Robert Herjavec og Kevin O'Leary er mangeårige dommere. De var iværksættere, som tidligere optrådte i Dragons' Dens canadiske udgave. Barbara Corcoran, Mark Cuban, Lori Greiner, Daymond John er blandt andre.

Shark Tank, Dragons' Dens amerikanske version, blev sendt på ABC i 2009. I programmet er de fleste investorer eller 'hajer' fremragende til at finde fejl i en iværksætters forretningsplan.

Hvordan tilmelder man sig Shark Tank India?

Det fandt sted i USA for første gang og strakte sig over 12 sæsoner. Showet blev skabt af den amerikanske Dragon Den-serie, som blev startet af den japanske Money Tiger i 2001. Begivenheden fandt sted i Australien, Colombia, Vietnam, Nepal, Mexico, og blev ikke kun afholdt i USA. Den bliver introduceret i Indien efter en længere periode, og Sony Liv vil præsentere den.


Du kan kun ansøge om dette show online ved hjælp af Sony Liv-appen. Dette show er skabt af Studio Next, som du i vores indlæg kan få detaljeret information om. Følg nedenstående proces for at registrere dig på Shark Tank India.

  • For det første skal du downloade SonyLiv app på din telefon.
  • For det andet, efter at overførslen er udført, skal du logge ind på appen.
  • I portalen skal du søge efter Shark Tank India.
  • Når siden vises, skal du klikke på muligheden for at tilmelde dig showet.
  • Der kommer en ny side frem med formularen, hvor du skal udfylde detaljerne korrekt.
  • Til sidst, efter at have afsluttet formularen, skal du klikke på indsend-knappen.
  • Registreringsprocessen er afsluttet.

Shark Tank India – Udgivelsesdato

SonyLiv offentliggjorde en video på sociale medier den 18. juni 2021 for at demonstrere, at udstillingen også ville blive lanceret i Indien. Du vil teste, forfine dine evner og tage dine ideer til et nyt niveau i dette show. Du skal downloade SonyLiv-appen for at ansøge om dette show. Vi ved, at I alle er glade for dette show.

Datoen for udgivelsen af ​​dette program er stadig ikke sikker, selvom online anmodninger om dette er blevet lanceret. Du skal downloade appen og udfylde alle data fra app'ens onlineapplikation til dette show fra 21. juni til 21. juli 2021. Det er hajernes egne penge, uanset hvilke penge der investeres i dette program. Håber I alle ansøger hurtigst muligt til denne udstilling.

Hvem er investorerne og dommerne?

Du ved, at hajerne fra oven bestemmer, om de investerer i et firma eller en idé. Det er investorerne eller almindelige hajer. Men identiteterne blev ikke afsløret på nuværende tidspunkt. Arrangørerne kan dog potentielt frigive navnene efter registreringen er gennemført.

Derudover lavede arrangørerne en reklame for at tiltrække flere og flere ideer. Denne reklamefilm portrætterer en familie, der demotiverer manden med en idé, hvor han fortæller om ekspertanmeldelser. Sony Liv skrev på deres håndtag, at 'jahan Sharks, yaani Indien ke erfarne forretningsmænd, aapke business aur business idea ko parkhenge, taraashenge aur bada banayenge'.

Hvad vil udvælgelsesprocessen være?

Tilmeldinger fra hele Indien vil blive taget af udstillingsmyndighederne. Det tager noget tid for teamet at vælge ansøgere i en sådan situation. Når en person er valgt, kan de bedste fem hold få midler fra hajtankholdet og få momentum til at starte op igen.

Nu taler vi om valgene. Sharks investerer ikke altid, ikke desto mindre har de som mål at erhverve et nyt selskab. Nu er det nødvendigt, at virksomhedens idé er på højeste niveau, noget som arrangørerne ikke kan give slip på for at være en del af Shark Tank-teamet.
Som udgangspunkt konkurrerer alle potentielle iværksættere med hinanden. I slutningen af ​​dagen er hajerne de største, og deres evner viser sig.

Gør dig klar Indien

Hvis du er iværksætter og ønsker at vise dit talent frem, er det en fantastisk mulighed for dig. Du kan pitche din idé i realityprogrammet kendt som Shark Tank India. Det er en mulighed for livet for at vise dit talent frem for de eksperter, der allerede har været igennem som iværksætter. Artiklen giver fuld information om Shark Tank India, som du har brug for. Hvis du står over for problemer, så lad os vide om det samme i kommentarfeltet nedenfor.