Og de siger, at kærlighed ikke eksisterer længere.! Eller gør det for Affleck og Lopez?Ben Affleck gjorde det helt sikkert, at han aldrig ville gå glip af en chance for at se Jennifer Lopez. Han beviste også, at han er den største fan af hende ved at besøge hende på settet.

Vi går allerede Awww…

Oscar-vinderen, 48, blev set involveret i en lille snak med de tilgængelige medlemmer af besætningen. I løbet af tiden var Jennifer, 52, hans kæreste i øjeblikket ved at filme.

Skuespilleren brugte utallige timer på optagelserne.Paradiset er sødt for Ben og Jen!

'Argo'-skuespilleren blev set i optagelserne og blev set tilbringe timer med besætningen og snakke med dem. Han blev også set iført en øresnegl, så han kunne forstå, hvad Jen filmede.

Besøget blev hurtigt en offentlig nyhed. Parret blev kort efter set på Hollywood hotspot Craig, hvor de spiste sammen. Sammen var Emme, den 13-årige datter. Max, tvillingen, var ikke en del af trillingen.

Lopez, den grammy-nominerede, har to børn med sin mand Marc. Parret gik fra hinanden tilbage i 2011. Det tog tre år, før skilsmissen blev afsluttet.

Snart senere datede Lopez Alex Rodriguez, affæren varede i to år. De sagde op i april.

I et interview sagde den tidligere forlovede - Vi har indset, at vi er bedre som venner og ser frem til at forblive det,

Kærlighedsforholdet til Ben og Jen startede i 2000, og det var også første gang, parret blev forbundet.

Der er meget i vejen for parret især efter konfirmationen udkom. Gone Girl-stjernen og sangerinden dater på fuld tid. Desuden er de meget glade sammen.

Affleck sagde - Hun er den ægte vare. Han tilføjer yderligere, jeg holder kontakten med hende med jævne mellemrum og har stor respekt for hende. Hvor fantastisk er det, at hun havde sin største hitfilm som 50-årig? Det er f-king baller.

Parret har været sammen i et stykke tid nu, og fans kan ikke vente på, at de starter et nyt kapitel af deres liv. Lopez sørgede for at offentliggøre det ved at forsegle billedet med et dampende kys på hendes fødselsdag i juli.

Gode ​​nyheder på vej folkens.