Victoria Pedretti portrætterede Eleanor Nell Crain i 2018-filmen The Haunting of Hill House. Hun havde en hovedrolle i det. The Haunting er en amerikansk overnaturlig gyserdrama-tv-serie skabt og instrueret af Mike Flanagan for Netflix, produceret af Amblin Television og Paramount Television. Det er det første afsnit i The Haunting anthology-serien. Victoria blev endda nomineret til en række priser for sin fremragende præstation i serien.Ikke nok med det, men I skal alle være bekendt med den populære thrillerserie 'You'. Joe Goldbergs besættelse, Love Quinn, blev portrætteret af Victoria (Penn Badgley). Hun vender højst sandsynligt tilbage til en tredje sæson af 'Du'. Og fordi alle beundrer hende for hendes optræden i disse populære shows. Vi har opdaget nogle fascinerende fakta om Victoria, som seere og beundrere af skuespillerinden ville nyde at vide.

10 interessante fakta om Victoria Pedretti

Så for at begynde, er her 10 fascinerende fakta om Victoria Pedretti, en voksende skuespillerinde.

1. Victorias uddannelse

Victoria tilmeldte sig Carnegie Mellon University. Hun gik på Pennsbury High School i sin barndom. Victoria meldte sig ind i dramaklubben på sin skole, fordi hun var interesseret i skuespil. Hun meldte sig ind på Carnegie Mellon School of Drama for at studere skuespil efter at have afsluttet gymnasiet.Hun fik en Bachelor of Fine Arts i skuespil i 2017. Carnegie Mellon er et berømt universitet, der tager dramakurser meget professionelt, og nu kan vi se den fantastiske performer rejse sig.

2. Hun blev født i Pennsylvania

Victoria, på den anden side, er født og opvokset i Pennsylvania, og hun var en ung, der ikke bevægede sig for meget. Desuden bør alle være opmærksomme på dette aspekt ved hende. Desuden er hun ret ung.

3. Hun er en hundelsker

Hvis du er en beundrer af Victoria Pedretti, er du sikkert allerede klar over, at hun elsker hunde. Det var tydeligt på hendes Instagram-konto, men hun har nu fjernet størstedelen af ​​sine opslag fra sin officielle konto. Så her er et billede af Victoria med en hund, og du kan se hendes begejstring og hvor glad hun er omkring hunde.

4. Hun er en familiepige

På trods af sin popularitet er Victoria en jordnær kvinde. Hun deler måske ikke meget af sit personlige liv med os andre, fordi hun værdsætter sit privatliv. Hendes officielle håndtag udtrykker hendes hengivenhed for sin familie, og hvor forbundet hun er med dem.

5. Antonio Banderas og Catherine Zeta-Jones var hendes første berømthedsforelskelser

Victoria blev udspurgt om sit celebrity-crush, mens hun lavede interviews til sin tv-serie 'You', og hun var åben omkring det. Skuespillerinden afslørede, at hun var forelsket i både Catherine Zeta-Jones og Antonio Banderas fra filmen The Mask of Zorro fra 1998. Mange mennesker beundrede hende for at være åben omkring at være forelsket i en kvinde, hvilket hun også anerkendte i offentligheden.

Hun udtalte: 'Og det faktum, at jeg siger [Antonio Banderas og Catherine Zeta-Jones var mine første berømthedsforelskelser], hvorfor bliver jeg rost for det? Det siger meget lidt om mig. Det er bare, det er en meget normal, tror jeg, ting.'

6. Hun er ret ung og en vædder

Victoria Pedretti er, som tidligere nævnt, en ret ung skuespillerinde. Hun er en Vædder og blev født den 23. marts 1995. Vædderen er selvsikker, åbenmundet og hurtig til at få venner og støtter, og Victoria eksemplificerer alle disse egenskaber. Hun er ærlig og ærlig omkring alt, hvad hun bliver bedt om, og vi kan se, hvor sikker hun er i ovenstående kendsgerning.

7. Hun medvirkede i Once Upon A Time In Hollywood

Victoria Pedretti spillede Leslie Van Houten, a.k.a. Lulu, i Quentin Tarantinos Once Upon a Time in Hollywood. Hun var et kultmedlem og en deltager af Manson-familien. På trods af, at hun har en mindre rolle, er der en stærk mulighed for, at du ikke genkendte hende. Og se nu på hende i alle de velkendte serier.

8. Jon Hamm havde engang blændet hende

Victoria er, som vi alle ved, ret ligetil om alt. Så under et Cosmopolitan-interview sagde Pedretti, at hun blev så overrasket over Mad Men-stjernen Jon Hamm, at hun snuble ind i en væg. Hun kom til at se ham sidde på en café og mistede som følge heraf af syne, hvor hun var på vej hen.

9. Victoria er også en uddannet sangerinde og danser?

Her er en fascinerende kendsgerning om Victoria. Hun er ikke kun talentfuld inden for skuespilområdet, men også til at synge og danse. Hun deltog i sang- og dansekurser, da hun var yngre. Hendes stemmeområde er Soprano/Belter. Det er fantastisk, er det ikke?

10. Hun elsker pasta

Alle har en yndlingsmad, og Victoria Pedrettis yndlingsmad er pasta. Hun er en person, der nyder at have det, hun elsker.

Så der har du det, nogle interessante fakta om Victoria Pedretti. Som en bonus ønsker hun at samarbejde med Taika Waititi i fremtiden. Alle elsker hende, og vi kan ikke vente med at se hende i flere kommende shows og film.