Charles Roven, den veteran DC-producer, gav gnistrende hints om den anden kommende Liga for Retfærdighed film, der kunne komme i de kommende år. Det er den slags nyheder, vi ikke forventer at lande dagligt, men givet forventningen, er vi bundet til.Efter Justice League nåede med succes til teatrene, billetkontoret og bruttoindsamlingen, hvilket var en massiv skuffelse. Udgivelsen af ​​ligaens udgivelse kaldte endda på Synder Cut-bevægelsen. Dette resulterede faktisk i at ramme HBO Max i de første år af 2021.

Lige siden har der ikke været meget hvisken om en anden Justice League film.

Men tror du ikke, det er helt umuligt for Warner Bros ikke at tage fat på et fremtidigt projekt baseret på Justice League?I et nyligt interview drillede Charles ikke kun detaljerne om en kommende forventning, men spildte også bønnerne.

Forventninger vs virkelighed

Nå, ingen er skyld her for, hvordan Justice League klarede sig i Box Office. Under interviewet smed Charles nogle detaljer om de kommende forventninger fra DC Films.

Hvis det var et Batman-involveret produkt som Batman mod Superman eller Justice League , jeg ville være involveret i dem. Selvmordsmandskab , jeg ville være involveret i dem, indtil et vist beløb. Og det er sådan set der, vi er. Jeg er ikke rigtig tilknyttet Aquaman . Det er en slags Peter Safrans aftale. Jeg har intet at gøre med Shazam! Men har stadig et tilhørsforhold til nogle flere Selvmordsmandskab s, hvilket jeg er begejstret for. Jeg håber, at James [Gunn] vil, når han har lidt tid, vende tilbage og se, om han har tænkt sig at lave endnu en af ​​disse, for han gjorde et fantastisk stykke arbejde. Det ville jeg helt klart være en del af. Sandsynligvis en anden Justice League , selvom jeg tror, ​​det er en del år væk.

Hvis det er et sydende fad, hvad er det så?

The Synder cut-film har Gal Gadot, Ben Affleck, Jeremey Irons, Connie Neilson, Ciaran Hinds, Ezra Millers, JK Simmons, Jason Momoa og Ray Fisher i hovedrollerne.

Mindre at sige, begge versioner af Justice League er nu tilgængelige til stream på HBO Max. DC Multiverse er klar til at lancere sine nye og kommende film.

Vi skal holde øje med detaljerne.