$9 Million Payday, siden Ice Cube stoppede? Nogen har en hård dag!Rapper og skuespiller, Isterning , har besluttet at droppe Åh for helvede nej, den kommende Sony-komedie.

Godt.

Ice Cube sagde simpelthen nej til Covid-19-vaccinen. Dette forlod ikke kun Ice Cube fra showet, men han mistede også sin chance for at spille over for Jack Black, hans medstjerne i showet.Desuden afviste Sony høfligt at kommentere emnet. Ice Cubes personlige repræsentant og bureau WME nægtede også at kommentere. Ud over disse er producenten og medlederen af Åh for helvede nej, Jack Black, og Matt Tolmack, fremsat ingen kommentarer overhovedet.

Producere leder nu efter en afløser, så snart de kan, for at genoptage produktionen af ​​filmen. I direktørsædet er Kitao Sakurai.

Ice Cube's Hard Pass til Covid-19-vaccine!

Partnerskabet mellem Ice Cube og Black går tilbage til juni, hvor duoen fandt sammen.

Skyderiet skulle finde sted på Hawaii denne vinter. I samme tid led Black en skade, mens han filmede til en episode. Inden det gik videre, producenterne af Åh helvede nej anmodet om, hvordan de har brug for, at alle medvirkende skal vaccineres

Siden søgningen efter en afløser fortsætter for Ice Cube, der gik af og efterlod en betalingsdag på $9 millioner.

Nå, Ice Cube har altid været bevidst om Covid-protokollerne. Han ses altid iført en maske blandt publikum i offentligheden. Derudover indsamlede Ice Cube også ros for at donere 2.000 ansigtsmasker til Bacone College i Oklahoma i august.

Under lockdownen introducerede han også verden for T-shirts, hvor der stod Check Yo Self Before You Wreck Yo Self og kunne se ham bære en maske.

I nyere tid er dette Ice Cubes andet forsøg på at droppe ud af et igangværende projekt. Han skulle også være en del af Flint, en boksefilm. I øjeblikket er han ikke en del af det. Årsagerne til hans exit var uklare.

Vaccination i Hollywood-projekter har været et problem i temmelig lang tid nu. Rollebesætningen og besætningen til næsten alle Hollywood-projekter skal vaccineres.

Der er cirkuleret en kontrakt mellem laugene og studiet, som giver producenterne mulighed for at implementere obligatoriske vaccinationspolitikker for medvirkende og besætning i zone A — på produktions-for-produktion basis.

Det er lige blevet interessant, og det bliver sjovt at se en erstatning for Ice Cube.