Forskellige former for kriminelle handlinger og brutalitet gør en by farlig ikke kun for udenlandske turister, men også for lokale borgere. Vold og fred kan ikke eksistere side om side i nogen region. At se kriminalitetsrelaterede shows kan være spændende at se på tv-skærmen, men i det virkelige liv er det meget skræmmende.

Man bør være opmærksom på nedenstående liste over de farligste byer i verden. Det vil advare, hvis du tilfældigvis rejser til et forretningsmøde eller en familierejse til sådanne dødbringende byer i verden, at være på vagt for at forhindre noget farligt, ubehageligt eller ubelejligt i at ske.

I dette indlæg vil vi dække nogle af de farligste byer i verden i en nøddeskal.De farligste byer i verden

Nedenfor er listen over de 20 farligste byer i verden.1. Tijuana-Mexico

Tijuana er den næststørste by beliggende i Mexico, som er den farligste by i verden. Næsten syv mennesker bliver myrdet hver dag i Tijuana, hvilket groft sagt svarer til omkring 138 drab pr. 100 tusinde mennesker. Denne by er kendt for sine afskyelige forbrydelser som voldtægt, mord, narkotika og kidnapning osv. og ekstrem fattigdom. Der er mange bander i denne by, der er involveret i menneskesmugling og narkotikahandel. Der er brat vold, der ofte bryder ud mellem to store bander, nemlig Sinaloa- og Tijuana-karteller. Tijuana-kartelgruppen er fra byen Tijuana og blev engang beskrevet som den mest voldelige kriminelle gruppe i Mexico, hvorimod Sinaloa er et internationalt narkotikahandelskartel, der opererer i mange byer.

2. Acapulco-Mexico

En anden farlig by er fra Mexico-landet, som registrerede 111 mord pr. 100.000 indbyggere i Acapulco. Drabsraten i Acapulco er en af ​​de højeste i verden, som engang var en legeplads for Hollywood-scenen. Der er mange gamle badebyer og var et meget populært sted for udenlandske turister, men nu er narkokrigen meget almindelig på gaden. Dette sted er en højborg for berygtede bander som 221 eller Los Locos, der er involveret i forskellige kidnapninger, snigmordere, stjæle biler og voldtægt. Denne vold har decimeret turistindustrien på grund af den frygtindgydende vold. Man bør rejse i et skudsikkert køretøj, hvis du besøger Acapulco for din sikkerhed.

3. Caracas-Venezuela

Caracas er den største by og hovedstad i Venezuela, som allerede tidligere er blevet kåret som den farligste hovedstad i verden i år 2017. Den er stadig på listen over de tre mest farlige steder i verden. Den registrerede 100 drab pr. 100.000 borgere, hvilket er langt det højeste uden for en krigszone, hvilket indebærer en af ​​de højeste mordrater pr. indbygger. Den opklarede kriminalitet er så lav som 2 %, da de fleste mord og andre forbrydelser forbliver uopklarede. Ifølge meningsmålinger rangerer kriminalitet nummer et på listen over emner, der bekymrer de fleste venezuelanere, er bekymrede over kriminalitetsraten i byen.

Scener med protester fra uromagere, der brænder flag og slås med lokalt politi på gaderne i Caracas, er meget almindelige i byen Caracas.

4. Victoria City, Mexico

En anden by fra Mexico er Ciudad Victoria, som har 86 mord pr. 100.000 indbyggere, hvilket er på fjerdepladsen i de farligste byer i verden. De fleste af disse mord er resultatet af skudvekslinger mellem forskellige kriminelle grupper blandt forskellige narkokarteller ellers med det lokale politi.

5. Ciudad Juarez, Mexico

Cuidad Juarez er en anden by fra Mexico, som er den værste by for kvinder, da den har 86 mord pr. 100.000 indbyggere. Det tjente indbyggere i EI Paso, TX med høj musikalsk underholdning og natklubber. Engang kendt for sin turistindustri, som næsten er forsvundet nu på grund af høj kriminalitet. Scener med høj musik i natklubber hører fortiden til. Rejsende skal være meget forsigtige, hvis de er i denne by, da bilhuggeri, røveri, indbrud og mord er meget almindelige her.

6. Irapuato – Mexico

Irapuato er en anden mexicansk by, der er relativt lille med en befolkning på mindre end 400.000. Men med en mordrate på 81 ud af 100.000 mennesker er det en af ​​de farlige byer i verden. Større vold er forårsaget på grund af en bandekrig mellem to berygtede grupper, Santa Rosa de Lima-kartellet og Jalisco-kartellet New Generation.

Lokale myndigheder har undladt at kontrollere denne vold, selvom der er adskillige videoer på sociale medieplatforme, der viser masseskyderier i barer og mænd med våben.

7. Guayana City – Venezuela

Ciudad Guayana er en anden dødbringende by med 78 drab ud af 100.000 mennesker. Alvorlige forbrydelser som voldtægt, mord og seksuelle overgreb er meget almindelige i denne by, som udføres af de organiserede bander her. Folk i denne by står over for ekstreme økonomiske vanskeligheder.

8. Natal – Brasilien

Byen Natal, som er beliggende i det nordøstlige Brasilien, er den øverste by for alle forbrydelser, som omfatter både fysiske og seksuelle overgreb, røveri og biltyveri osv. Byen Natal er stadig en populær destination for mange turister, selvom drabsraten er 75 pr. 100.000 mennesker. Hvis du er en stor fodboldfan, har du måske hørt om dette sted fra Brasilien. Natal var vært for 2014 FIFA World Cup. Den primære årsag til den høje kriminalitet i denne by er volden mellem bander og fanger.

9. Fortaleza - Brasilien

Politiets tilstedeværelse i byen Fortaleza er vigtigere sammenlignet med andre steder i de sydamerikanske lande på grund af den ekstremt høje kriminalitetsrate og narkotikahandel. De fleste af de unge drenge i denne by er arbejdsløse og kan ikke gøre noget godt med deres liv, og det er netop grunden til, at dette er en af ​​de farligste byer i verden. Man kan blive offer for mord på et tidspunkt i deres liv med 69 mord pr. 100.000 borgere. Der er mange turistattraktionssteder som LencoisMaranhenses National Park og Jericoacoara Beach i denne by, men kriminalitetsraten formørker skønheden i denne by. Man skal være meget forsigtig, når man vandrer i denne by.

10. Bolivar City – Venezuela

Ciudad Bolivar, hovedstaden i Bolivar-staten Venezuela, er et af de største mega-slumkvarterer, hvor der er voldsom vold, stoffer. Med en kriminalitetsrate på 69 drab pr. 100.000 indbyggere er al den positive eksponering af byen overskygget af den dårlige lov og orden i byen.

11. St Louis – Amerika

St Louis er den eneste by fra Amerika, der er på listen over den farligste by i verden med en kriminalitetsrate på 66 drab pr. 100.000 mennesker. St. Louis by har den højeste mordrate i Amerika. Det meste af volden i denne by er koncentreret i den nordlige region. Stofbrug i denne by er et af de højeste i Amerika.

12. Pietermaritzburg – Sydafrika

Man bør undgå brugen af ​​både offentlig og privat transport om dagen og også om natten i byen Pietermaritzburg, da det kan vise sig at være farligt. Om natten er voldelige forbrydelser på sit højeste på grund af forskellen mellem færre politibetjente i denne by sammenlignet med dens høje befolkning.

13. Port Moresby – Papua Ny Guinea

På grund af civil uro og politiske spændinger i byen er kriminaliteten høj i denne by Port Moresby. Forekomster af kidnapning og bortførelse er meget høje.

14. San Pedro Sula – Honduras

San Pedro Sula var tidligere kendt for at være verdens mordhovedstad på grund af den højeste mordrate. Antallet af mennesker, der lever i ekstrem fattigdom er meget højt i denne by, og scener med angreb på lokaliteter og udlændinge og andre forbrydelser som væbnet røveri og seksuelle overgreb er meget almindelige. Der er utallige rapporter om småtyveri rapporteret i denne by af besøgende og lokale borgere.

15. Durban – Sydafrika

Selvom Durban by er den tredjestørste og travleste by i Sydafrika efter Johannesburg og Cape Town, er fattigdommen meget høj i denne by. Byen er kendt for sine alvorlige forbrydelser som voldtægt, mord og røverier. En af årsagerne til den høje kriminalitet er den politiske ustabilitet i denne region.

16. Johannesburg – Sydafrika

Johannesburg, som også er kendt som guldets by, er den største by i Sydafrika og en af ​​de farligste byer i verden. Hvis man skulle vise deres rigdom i denne by, så er der en god sandsynlighed for, at den person bliver kidnappet. Rejs i en stor gruppe, hvis du tilfældigvis besøger dette sted for at undgå uheldige tilfælde af kriminalitet.

17. Salvador – Brasilien

På trods af at have smukke strande og farverige skyskrabere, som kan gøre denne by til et lyspunkt for turistattraktioner, er Salvador en af ​​de farligste byer i verden på grund af sin kriminalitet. Salvador by, som er den fjerdestørste by i Brasilien, er kendt for sin våbenvold og gadeforbrydelser som børne lommetyve.

18. Rio de Janeiro - Brasilien

Endnu et mest farligt sted i verden specifikt for udenlandske turister, Rio De Janeiro by er i fuld greb af lokale bander, der gør deres eksempler offentligt og giver en helvede til landets lov. Det amerikanske udenrigsministerium og det britiske udenrigsministerium anbefaler sine borgere at rejse til dette sted for at undgå at besøge strande efter aftentimerne.

19. Cape Town – Sydafrika

Cape Town City, hovedstaden i Sydafrika, er en af ​​de mest morderiske byer efter dødsfald og er også listet i de farligste byer i verden. Der er 130 forskellige bander i denne by, og mere end 100 tusinde mennesker er forbundet med disse bander. Der er meget bandevold og kriminalitet relateret til stoffer i denne by. Man kan bemærke tilstedeværelsen af ​​militært personel i denne by på grund af dens højeste kriminalitet.

20. San Juan-Puerto Rico

San Juan er Puerto Ricos største by og dens hovedstad. Det har en kriminalitetsrate på 42,4 mord pr. 100.000 indbyggere. De fleste af forbrydelserne sker i denne by på grund af social uro og ekstrem fattigdom.

Sidste ord

Det er en generel opfattelse, at mennesker elsker at tro, at verden er et sikkert sted og gerne vil udforske nye steder, men det er ikke tilfældet med mange byer. Disse byer nævnt i denne artikel er lidt mere farlige sammenlignet med andre steder. Men når det kommer til rejser, giver det mening at vælge destinationen passende og undersøge mere om kriminalitet og sikkerhedsforanstaltninger, som turister skal overholde for at sikre sikkerheden for sig selv og andre.

Så næste gang du planlægger en tur til et nyt sted, skal du huske på alle disse steder. Ikke at du ikke skal besøge disse steder, men vi kan ikke afvise, at sikkerheden altid kommer først. Håber du kunne lide denne artikel. Tjek denne plads ud for sådanne interessante artikler.