Før vi går ind i detaljerne om de smukkeste kvinder i verden, lad os forstå, hvad der er ægte skønhed. Skønhed tilskriver ikke kun det fysiske udseende, men også en persons indre skønhed. Den indre skønhed af en ren sjæl tilføjer ekstra glans til en persons ydre udseende.Desuden tror vi på, at enhver kvinde er en smuk skabelse af Gud. Selvom dette kan være lidt subjektivt, er der nogle få kvinder i verden, der er betagende smukke. Du kan bare ikke tage øjnene fra dem. Denne artikel handler om at liste sådanne smukke kvinder, der kan være en forkælelse for dine øjne.

De smukkeste kvinder i verden

Nedenfor er listen over de 20 bedste smukkeste kvinder i verden.

1. Bella Hadid

Bella Hadid er en model af profession. Denne smukke kvinde blev født den 9thoktober 1996 i Washington, DC. Hendes højde er 5'9. Selvom hun kun er i begyndelsen af ​​20'erne (24), er hun ret berømt. Bella Hadid har fire søskende, Gigi Hadid, Anwar Hadid, Alana Hadid og Marielle Hadid.Hun afsluttede sin skolegang på Parsons School of Design i New York. Bella anses for at være den smukkeste kvinde i verden ifølge det gyldne skønhedsforhold (også kendt som Phi). Selv som stor model er hun kendt for at være meget ydmyg og venlig, og hun har endda doneret for at hjælpe.

2. Angelina Jolie

Den amerikanske skuespillerinde Angelina Jolie blev født den 4. junith, 1975 i Los Angeles, CA. Hun er ikke bare en smuk skuespillerinde, men også en filmskaber og også humanitær. Hendes højde er 5'7. Angelina Jolie er kendt for at have medvirket i mange film som f.eks Maleficent , Komme væk , og Turisten . Jolie har modtaget en Oscar og tre Golden Globe Awards.

Derudover er hun kendt for at være humanitær og har modtaget en Jean Hersholt Humanitarian Award og en æres Dame Commander of the Order of St Michael and St George (DCMG). Angelina Jolie har stået for mange sager, herunder uddannelse, kvinders rettigheder osv. Jolie er meget populær og er endda blevet nævnt som en af ​​de mest magtfulde og indflydelsesrige mennesker i Hollywood.

3. Deepika Padukone

Deepika Padukone er en berømt indisk skuespillerinde og filmproducent. Hun er en af ​​de bedst betalte skuespillerinder i verden. Deepika er kendt for mange af sine berømte film, bl.a Spids , Bajirao Mastani , Padmaavat osv. Denne indiske skønhed blev født den 5thjanuar 1986, i København, Danmark.

Hendes højde er 5'9. Deepika har været gift med Ranveer Singh siden 2018. Hun introducerede sin egen tøjlinje, All About You, tilbage i 2015. Hun er også grundlæggeren af ​​foundation-linjen Live, Love, Laugh, som blev skabt for at øge bevidstheden om mental sundhed.

4. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson er en amerikansk skuespillerinde og sangerinde. Født den 22. novembernd, 1984, på Manhattan, NY, hun er meget berømt for sin skuespillerkarriere. Johansson har medvirket i mange film, mest kendt for at spille Black Widow i Marvel Cinematic Universe. Scarlett Johansson begyndte sin skuespillerkarriere i en ung alder.

Hun var gift med Ryan Reynolds fra 2008 til 2011, Romain Dauriac fra 2014 til 2017, og i 2020 blev hun gift med Colin Jost. Scarlett har en datter. Scarlett har vundet BAFTA og blev nomineret til en Golden Globe.

5. Blake Lively

Blake Lively er en amerikansk skuespillerinde. Hun blev født den 25. augustth, 1987 i Los Angeles, CA. Blake Lively vandt popularitet efter sin optræden i tv-serien Gossip Girl . Hun blev også set i andre film som f.eks The Swallows , til simpel fordel , Adalines tidsalder osv. Hun blev gift med Ryan Reynolds i 2012 og har 3 børn med ham.

Hun har vundet mange priser som Teen Choice Award for bedste gennembrudspræstation, People's Choice Award for yndlingsdramatisk skuespillerinde blandt andre.

6. Aishwarya Rai Bachchan

Aishwarya Rai Bachchan er en indisk skuespillerinde, der har spillet i over 40 film. Hun har optrådt i hindi, engelsk, telegu, bengali og tamilske film. Hun blev født i Mangalore, Indien den 1. november 1973. Gennem sin skuespillerkarriere er hun en af ​​de mest berømte og populære berømtheder, ikke kun i Indien, men i hele verden. Nogle af hendes mest kendte film inkluderer Devdas , Ae Dil Hai Mushkil , Jodhaa Akbar .

I 2007 blev hun gift med Abhishek Bachchan og har en datter ved navn Aaradhya Bachchan. Aishwaryas øjne er grønne og var velkendte siden hun blev Miss World i 1994. Hun er også blevet tildelt Padma Shri af Indien og har også vundet mange andre priser.

7. Beyonce Knowles

Beyonce Giselle Knowles er en amerikansk skuespillerinde, sangerinde og sangskriver. Hun blev født den 4thseptember 1981 i Houston, Texas. Hun er en af ​​de mest succesrige musikere i verden. Hun er også den mest nominerede kvinde i Grammys.

Hendes fantastiske vokal og danseevner er noget, der er unikt for hende, og som hun er kendt for. Hun bliver omtalt som Queen B af fans. Beyonce er også gift med Jay Z, som er en hip-hop kunstner.

8. Priyanka Chopra

Priyanka Chopra Jones er en indisk skuespillerinde og sangerinde. Hun blev født i Jamshedpur, Indien den 18. juli 1982. Priyanka er en af ​​de højest betalte skuespillerinder i Indien og er velkendt i verden. Hun har lavet mere end 40 film og tv-serier, hvoraf nogle er barfi , Bajirao Mastani , Quantico , etc.

Priyanka Chopra blev Miss World i 2000. Ifølge Time Magazine er hun en af ​​de 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden. Hun har mange priser i sin killing som National Film Award og Filmfare Award fem gange. Priyanka blev gift med Nick Jonas i 2018. Priyanka Chopra har også skrevet en erindringsbog, Unfinished.

9. Gal Gadot

En israelsk skuespillerinde Gal Gadot er også en kampsportskunstner, sanger og model. Hun blev født den 30. april 1985 i Petah Tikva, Israel. Hun er kendt for sin rolle som Wonder Woman i filmen Vidunderkvinden .

Hun blev kronet som Miss Israel i 2004, da hun var 18. I omkring to år tjente skuespillerinden som soldat i Israels forsvarsstyrker. Hun blev gift med Yaron Varsano i 2008 og har 3 børn. Hun arbejdede i mere end 30 film og fik enorm kærlighed fra sine fans.

10. Emma Watson

En engelsk skuespillerinde Emma Watson er også aktivist og model. Hun blev født i Paris, Frankrig den 15. april 1990. Emma Watson er meget berømt for sin rolle i Harry Potter serie som Hermione. Hun er en af ​​de mest indflydelsesrige skuespillerinder i verden.

Sammen med Harry Potter , hun har også medvirket i andre film som f.eks Skønheden og Udyret , Frynsegoder ved at være en bænkevarmer , og Små Kvinder . Emma modtog sin bachelorgrad i engelsk litteratur fra Brown University. Hun har modtaget adskillige priser for mange af sine film.

11. Jennifer Aniston

Jennifer Aniston er en amerikansk skuespillerinde, producer og forretningskvinde. Hun blev født af de populære skuespillere John Aniston og Nancy Dow. Hun fødte den 11. februar 1969 i Sherman Oaks, LA, Californien. Hun er mest berømt for sin rolle som Rachel Green i showet Venner . Jennifer Aniston var først gift med Brad Pitt fra 2000 til 2005. Senere giftede hun sig med Justin Theroux i 2015 og blev separeret i 2017.

Sammen med den berømte serie har hun også medvirket i mange andre tv-serier og film som f.eks Morgenshowet , Vi er the Millers og Dusørjægeren . Aniston har også modtaget mange priser, som inkluderer syv Primetime Emmy-priser, fem Golden Globe-priser samt adskillige MTV-filmpriser.

12. Megan Fox

Megan Fox er en amerikansk skuespillerinde, model og producer. Hun blev født i Oak Ridge, Tennessee den 16. maj 1986. Megan Fox er kendt for sin rolle i Transformere serie. Samtidig har hun også medvirket i flere film, bl.a Teenage Mutant Ninja Turtles , dens efterfølger: Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows , og Rogue .

Hun blev gift med Brian Austin Green i 2010 og har i øjeblikket søgt om skilsmisse. Hun har tre børn. Blandt hendes priser har hun modtaget tre Teen Choice Awards.

13. Emma Stone

Emma Stone er en amerikansk skuespillerinde. Hun blev født den 6. november 1988 i Scottsdale, Arizona. Emma Stone begyndte at optræde i sin barndom. Hendes første rolle var i filmen Den nye Agerhønsfamilie , som Laurie Partridge. Hun fik sin første filmdebut som Jules i Superbad i 2007. Emma har lavet mange film som f.eks La La Land , Den fantastiske Spider-Man , Zombieland , og senest Cruella .

Hun har også lavet tv-programmer som Sindsyg , iCarly , The Suite Life of Zack & Cody osv. Emma Stone blev gift med Dave McCary i 2020, og de har et barn født for nylig i 2021. Hun har modtaget mange priser som Golden Globe Award, BAFTA Award og MTV Awards.

14. Christina Hendricks

Christina Hendricks er en amerikansk skuespillerinde, producer og model. Hun blev født i Knoxville, Tennessee den 3. maj 1975. Christina Hendricks har lavet mange shows og film, bl.a. Mad Men , Gode ​​piger , Nævekamp , etc.

Hun blev gift med Geoffrey Arend i 2009, og de har i øjeblikket søgt om skilsmisse. Christina har modtaget Screen Actors Guild Award og Critics’ Choice Television Award. Hun blev også nomineret til Primetime Emmy Award seks gange.

15. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, også kendt som J. Lo, er en amerikansk sangerinde, skuespillerinde og danser. Jennifer Lopez har mere end tredive sange. Hun har også mange albums. Hun blev født den 24. juli 1969 i Castle Hill, New York.

Sammen med sange har Jennifer Lopez også medvirket i film som f.eks Hustlers , Næste Dreng , Selena , og Nok . Når vi taler om Lopez' ægteskabsliv, var hendes første ægteskab med Ojani Noa fra 1997 til 1998, andet med Cris Judd fra 2001 til 2003, og det tredje med Marc Anthony fra 2004 til 2014. Blandt hendes mange priser har J. Lo været nomineret til Grammys syv gange og har vundet tre af dem.

16. Christina Aguilera

Christina Aguilera er en amerikansk sangerinde, sangskriver og skuespillerinde. Hun blev født i Staten Island, New York den 18. december 1980. Hun har skrevet mere end 20 sange og har medvirket i over 40 film som f.eks. Burlesk , Stemmen , Pitch Perfect 2 , osv. Hun var gift med Jordan Bratman fra 2005 til 2011 og har 2 børn.

Hun har vundet mange Billboard Music Awards, MTV-priser og ALMA-priser. Hun er også blevet nomineret til Grammys mange gange og har vundet fem Grammys og en Latin Grammy.

17.Shakira

Shakira Isabel Mebarak Ripoll er en populær colombiansk sangerinde såvel som sangskriver. Hun blev født i Barranquilla, Colombia den 2. februar 1977. Hun har skrevet mange sange, nogle af de kendte er Waka Waka , Hofter lyver ikke , og Kan ikke huske at glemme dig . Hun har også været i flere film og tv-serier som Zootopia , Stemmen , og Frøken Americana .

Hun har to børn med sin partner, Gerard Pique, som hun har været sammen med i 10 år. Hun er kendt for sin alsidighed inden for musik og er meget berømt over hele verden. Hun har solgt over 75 millioner plader på verdensplan og har vundet 326 priser. Hun har også vundet 3 Grammy Awards og 12 Latin Grammy Awards, hvilket gør hende til den mest prisbelønnede latinske kunstner nogensinde.

18. Natalie Portman

En israelsk-amerikansk skuespillerinde Natalie Portman arbejdede også som instruktør og producer. Hun blev født den 9. juni 1981 i Jerusalem. Hun studerede på Harvard fra 1999 til 2003, da hun dimitterede.

Fra en ung alder var Natalie til skuespil. Hun har optrådt i mange film siden da, hvoraf nogle inkluderer Sort svane , Thor , og Star wars . Hun har været gift med Benjamin Millepied siden 2012 og har to børn. Hun har vundet utallige priser sammen med en Oscar for filmen Sort svane og er blevet nomineret til endnu en.

Læs også: 20 mest interessante fakta om lys Yagami

19. Eva Mendes

Eva Mendes er en pensioneret amerikansk skuespillerinde, model og forretningskvinde. Hun blev født i Miami, Florida den 5. marts, 1974. Hun startede sin skuespillerkarriere i slutningen af ​​1990'erne. Hun har medvirket i over 40 film, nogle få af dem inkluderer Hitch , 2 Fast 2 Furious , Ghost Rider , og De rasendes skæbne .

Hun lancerede også sin egen tøjlinje New York & Company. Hun har været gift med Ryan Gosling siden 2011 og har to børn. Hun er blevet nomineret til mange priser og har vundet en Giffoni Film Festival-pris og en Capri Global Award.

20. Penelope Cruz

Penelope Cruz Sanchez er en spansk skuespillerinde og model. Hun blev født i Alcobendas i Spanien den 28. april 1974. Hun er meget berømt for sine mange roller i film som f.eks. Piraterne fra Caribien , Blæse , og Vanilje himmel .

Hun blev gift med Javier Bardem i 2010 og har to børn. Hun fik sin filmdebut i filmen Skinke Skinke . Hun har vundet mange priser såsom Academy Awards, BAFTA Award, ALMA Award blandt andre. Hun er blevet hædret med en Golden Globe-nominering.