Big Bang Theory er en fantastisk sitcom, der har været sendt i i alt 12 sæsoner. Er det ikke lidt længere? Når man starter en lang serie, spekulerer alle på, om det vil være det værd. Nå, før du begynder på en serie, skal du forstå, hvorfor du skal se den. I en nøddeskal handler Big Band Theory om fire socialt akavede venner, Leonard, Sheldon, Howard og Raj, hvis eksistens bliver vendt på hovedet, da de møder den smukke og frisindede Penny. I løbet af sin første sæson fik serien blandede reaktioner, men i den anden og tredje sæson fik den en mere positiv respons. På trods af forskellige kritiske rapporter, blev syv af de elleve sæsoner opført i top ti af sidste sæsonvurderinger, hvor den ellevte sæson nåede topplaceringen. På grund af de fantastiske karakterer og underholdende plot er denne serie gået viralt.10 grunde til at se Big Bang Theory

Hvis du spekulerer på, om det er værd at se showet, eller hvorfor du skal overse dette omfattende show, har vi samlet en liste med 10 grunde, der kan hjælpe dig med at beslutte, om det er værd at se på en given dag.

1. Håndterer væsentlige problemer

Det bedste aspekt ved dette show er, at det adresserer virkelige vanskeligheder, som enkeltpersoner oplever på daglig basis. Sheldon er en tilbagetrukken introvert, der bliver skubbet ud af sin kokon af de andre personligheder. Raj er ude af stand til at kommunikere med damer i begyndelsen af ​​stykket, men han får gradvist modet til at gøre det uden brug af rusmidler. Showet skaber en god stemning for sine seere.2. Fantastisk Dr.Sheldon Cooper

De fleste fans yndlingsskuespiller er Doctor Sheldon Cooper, en teoretisk fysiker og nørdernes konge. Hans personlighed er krediteret for at være en af ​​de primære årsager til showets fortsatte popularitet, som nu er i sin syvende sæson. Han er også en komplet idiot, når det kommer til ironi og humor.

3. Showet er en grinende komedie

Tja, sitcomen er bestemt underholdende, selvom mange andre vil være uenige med dig og ikke kan lide showet. Det gør ingen forskel; så længe det får dig til at grine, er det fremragende for dig. Showet kan ses på ethvert tidspunkt af dagen. Du er ked af det, ikke? Se showet. Du har det ikke godt, gør du ikke? Se showet. Har du problemer og ønsker at distrahere dig selv? Se showet. Sammen med latter og glæde rummer showet en række aspekter. Det kan endda få dig til at græde, men det er værd at bruge tid på at se.

4. Pennys personlighed

Pennys garderobe har alt hvad du behøver til et godt outfit. Penny er en betydelig karakter i showet, og hun er tilbedt af størstedelen af ​​Big Bang Theory-fans. Hun ses i forskellige situationer iført tøj, der fremhæver hendes slanke figur. Dette kunne være en tvingende grund til at se showet; hun er en fantastisk og kendt ung dame, og handlingen kredser om hende og de fire drenge.

5. Det er rørende

En anden overbevisende grund til at se showet er, at det udover grinene indeholder nogle uventet følelsesladede og rørende øjeblikke. Lad os ikke gå i detaljer om de sørgelige lejligheder, der kan få dig til at græde, da det ikke vil være sjovt vel? Den eneste måde at opdage det på er at se showet.

6. Ikke kun sjovt, men endda vidende

To nørdede softwareudviklere fra det virkelige liv leverede showets koncept. Big Bang-teorien er på den anden side ikke begrænset til teknologisprog og forestillinger; den indeholder også naturlige discipliner, især fysik. Alle kan se showet, og det kombinerer både viden og latter. Det omfatter også så mange fag og ikke kedeligt på samme tid.

7. What's the Fuss?

En anden overbevisende grund til at se showet er at lære, hvorfor så mange mennesker elsker det. Der er en masse memes og gags om dette, som seere, der ikke har set showet, ikke får. Så hvilken bedre måde at finde ud af, hvorfor alle kan lide dette show, end at opdage det selv? Mange mennesker vil efterlade anmeldelser, men den eneste anmeldelse, der betyder noget, er din. Hvis du nyder showet eller tror, ​​at det er fuldstændig baseret på dine opfattelser, er det grunden til at se det.

8. Leonards medrivende kærlighedsliv

Sheldons værelseskammerat, doktor Leonard Hofstadter, er en eksperimentel fysiker. Hans mor var en ufølsom, fjern mor, og han havde en problematisk opvækst. Han er ekspert inden for anvendt fysik. En af de mest underholdende karakterer at se. Han har også et hemmeligt utroligt kærlighedsliv, som du kun kan lære om ved at se showet.

9. Alle kan se det!

Du tager fejl, hvis du antager, at showet udelukkende er for nørder. Dette show er for folk fra alle samfundslag. Fra akademiske vittigheder til konventionelle gags, der er noget for enhver smag. Det er en af ​​de mest underholdende programmer at se, mens man spiser.

10. Hvis du virkelig keder dig

Den sidste men ikke mindst grund til, at vi har til dig at se programmet, er, hvis du virkelig keder dig og ikke har andet at lave. Kedsomheden vil glide væk, når du begynder at se showet, og du vil praktisk talt være ude af stand til at stoppe med at overvære det. Hvorfor se Big Bang Theory, da der er så mange ting at se? Dette vil på den anden side både få dig til at grine og græde.

The Conjugal Configuration – Afbildet: Howard Wolowitz (Simon Helberg) og Bernadette (Melissa Rauch). Sheldon og Amys bryllupsrejse går på grund i New York, mens Penny og Leonard opdager, at de ligner Amys forældre, Mr. og Mrs. Fowler (Teller og Kathy Bates), ubehageligt. Koothrappali fornærmer også fysikeren Neil deGrasse Tyson og starter en Twitter-krig, på den 12. sæsonpremiere af THE BIG BANG THEORY, på en særlig aften, mandag den 24. september (20.00-20.30, ET/PT) d. CBS Television Network. Foto: Michael Yarish/Warner Bros. Entertainment Inc. Ã??© 2018 WBEI. Alle rettigheder forbeholdes.

Så det var nogle af grundene, som jeg håber vil hjælpe dig med at finde din perfekte grund til at se showet, og hvis du allerede er fan af showet, så fortæl os, hvem dine yndlingsfigurer er, og hvorfor du begyndte at se det i første plads.