KGF : Kapitel 2 er en opfølgning på 2018-filmen KGF : Kapitel 1. Den første KGF-film blev derimod en verdensomspændende sensation og blev godt modtaget. Folk har længes efter det andet kapitel siden da. Endelig er anden del af denne fantastiske film ankommet. Den er planlagt til at blive udgivet den 16. juli 2021. Den kommer også med en fantastisk trailer. Selvom vi har noget interessant i vente for seerne. Mens du venter på, at filmen udkommer, har vi samlet en liste med 10 fascinerende fakta om KGF Chapter 2, som vi tror, ​​du vil nyde.10 fantastiske fakta om KGF Kapitel 2

Lad os komme i gang med de fantastiske fakta om KGF Kapitel 2:

1. Det første fakta, vi har til dig, er ret spændende. Da teaseren til KGF Chapter 2 officielt blev uploadet på YouTube, blev den den mest sete teaser i verden i løbet af de første 24 timer. Den modtog 72 millioner visninger i løbet af de første 24 timer. Ved at gøre det til det femte mest sete klip på planeten. Ikke nok med det, men den blev også verdens næstmest populære teaser i løbet af de første 24 timer. Fans har ventet på efterfølgeren til den første film i årevis. Og nu hvor traileren er udgivet, er den velkendt over hele verden.

2. Rocky aflagde et løfte til sin døende mor, mens han var barn, at han aldrig ville omkomme i fattigdom, og historien i KGF Kapitel 2 vil fokusere på det løfte. Teaseren antydede også filmens indhold ved at sige, at løftet vil blive holdt.3. Med en pris på 100 crores er KGF Chapter 2 langt den dyreste Kannada-film, ligesom den første del.

4. Adheera, spillet af Sanjay Dutt, ville være Rockys (Yash) hensynsløse fjende i den kommende film. Og selvom traileren ikke demonstrerede hele hans kostume, så vi et glimt af Sanjay Dutts ryg, som var udstyret med kampudstyr og en fantastisk vikinge-inspireret frisure. I teaseren ses han også bære et våben. Det har været en fornøjelse at arbejde på denne film, og jeg kunne ikke bede om en bedre fødselsdagsgave, skrev Sanjay Dutt på Instagram og takkede hele KGF-holdet såvel som fansene.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Sanjay Dutt (@duttsanjay)

5. Efterfølgerens optagelser begyndte i august 2019 på Cyanide Hills i Kolar Gold Fields (KGF).

6. KGF følger de skiftende tendenser for magtsyge politikere og kriminelle, der ønsker at dominere guldindustrien i løbet af en trediveårig periode.

7. Det var meningen, at filmen skulle udgives den 23. oktober 2020, selvom den på grund af coronavirus-epidemien er blevet skubbet tilbage til i år.

8. I den kommende efterfølger af KGF kan Raveena spille en væsentlig rolle i at påvirke Rockys dominans over guldindustrien i Karnataka. Hun delte også et billede på Instagram med beskrivelsen The Gavel To Brutality.

Se dette opslag på Instagram

Et indlæg delt af Raveena Tandon (@officialraveenatandon)

9. Filmen vil også afsløre, om Rocky har til hensigt at beholde sin elskede Reena eller gå all-out for at bevare sin dominans over de hunde, der muligvis planlægger mod ham. I sin Reena-avatar uploadede Srinidhi et Instagram-opslag.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Srinidhi Shetty (srinidhi_shetty)

10. Telugu, Tamil, Malayalam og Hindi versioner af filmen vil blive frigivet.

Så der har du det, nogle fascinerende fakta om den kommende storfilm KGF Chapter 2. Seerne kunne ikke vente på, at filmen blev udgivet. Fortæl os, hvis du er lige så entusiastisk, som vi er, i kommentarfeltet. Indtil da kan du også se den forrige film eller den godt modtagede officielle trailer til KGF Chapter 2.