Tung fløde er en almindeligt brugt ingrediens i tilberedningen af ​​en række opskrifter som supper, saucer, kager eller endda is. Tilsætningen af ​​tung fløde til enhver opskrift gør den glattere og lækker.Tung fløde er simpelthen lavet af den fede del af frisk komælk. Når du efterlader den friske komælk ved kold temperatur, sætter fløde sig ovenpå mælken. Dette lag fløde kan skummes fra mælken og bruges som frisk tung fløde.

Tung fløde indeholder 36-40 % mælkefedt ifølge US Department of Agriculture (USDA). Men én ting skal bemærkes, at tung fløde ikke behøver at passe til alle på grund af dets rige fedtindhold.

Tjek de 10 bedste erstatninger for Heavy Cream

Til tider har du måske ikke let tilgængelig tung creme ved hånden til at bruge i dine opskrifter. Også dem, der ønsker at bruge en creme med mindre fedtindhold eller en mælkefri creme, kan gå med andre erstatninger for tung fløde.I denne artikel har vi samlet de 10 bedste erstatninger for tung fløde, som kan bruges i dine opskrifter for at tilføje det cremede præg til dine opskrifter. Tjek dem ud nedenfor!

1. Kokoscreme erstatning for Heavy cream

Dette er en af ​​de bedste tunge fløde-erstatninger for dem, der holder sig til en vegansk kost eller foretrækker et mejerifrit alternativ. Man kan få det direkte fra butikken. Du kan dog også tilberede det derhjemme med kokosmælk.

Du skal efterlade en dåse kokosmælk i køleren natten over. Næste dag overfører du det flydende indhold af dåsen til en anden beholder, mens du efterlader den tykke kokoscreme. Fjern den kokoscreme og brug den som erstatning for tung creme.

Nå, denne kokoscreme er lige så cremet som tung creme og kan bruges i dine yndlingsopskrifter, hvad enten det er slik eller bagværk. Den kan piskes og bruges som topping på dine yndlingsdesserter.

2. Kombination af smør og mælk

Du kan lave din egen tunge fløderstatning ved blot at kombinere mælk og smør. Ved at tilsætte smør til mælk øges fedtindholdet i mælken og bliver derved en erstatning for tung fløde. Hvis du ønsker at gøre cremen lidt tykkere, tilsæt en spiseskefuld mel til den.

For at lave en kop tung fløde ved hjælp af denne metode, skal du blande 1/4 kop smeltet smør med 3/4 kop mælk og derefter piske blandingen grundigt for at gøre din tunge flødeerstatning.

Denne tunge fløderstatning kan bruges til madlavning og bagning. Det kan dog ikke bruges i opskrifter, der kræver flødeskum.

3 Blanding af sojamælk med olivenolie

Et andet godt alternativ til tung fløde, især for veganere, er en blanding af sojamælk og olivenolie. For at tilberede en kop tung flødealternativ, tag 2/3 kop sojamælk og 1/3 kop olivenolie og bland dem ordentligt.

Denne creme kan bruges i madlavning såvel som bagning, men kan ikke bruges i opskrifter, der involverer piskning, da den ikke kan piskes.

4. Kombination af smør med halv-og-halv fløde

En anden simpel erstatning for tung fløde er en kombination af halv-og-halv fløde med smør. Når smør tilsættes halv-og-halv, øges fedtindholdet i cremen. Som sådan kan denne fløde, som endda kan piskes, bruges til at forberede enhver opskrift.

I få opskrifter som supper og saucer kan halv-og-halv-fløden bruges direkte som tung fløde uden at tilsætte smør.

5. Kombination af mælk og majsstivelse

Ved at bruge denne kombination kan man tilberede en tung fløderstatning, der er fedtfattig og har færre kalorier. Du kan tilberede en kop tung fløderstatning ved at blande 2 spiseskefulde majsstivelse med 1 kop mælk.

Dette kan fortrinsvis kun bruges i madlavning, da når det bruges i bagværk, kan deres tekstur ændre sig.

6. Kombination af Silken tofu og sojamælk

Denne tunge fløderstatning kan tilberedes ved at blande silketofu og sojamælk i lige store mængder. Sojamælk kan også erstattes med almindelig mælk eller anden plantebaseret mælk. Da denne fløde kan piskes, kan du også bruge den som topping til desserter.

7. Kombination af hytteost og mælk

Den tunge creme lavet af denne kombination er en sund erstatning, der er rig på proteiner og mikronæringsstoffer. Blendet hytteost kan bruges individuelt som en tung fløderstatning til at forberede visse opskrifter som saucer for at gøre dem tykke. Man kan også blande lige store mængder mælk og hytteost for at lave en glat erstatning for tung fløde, der kan bruges i andre opskrifter.

8. Blanding af græsk yoghurt og mælk

En anden erstatning for tung fløde er en kombination af græsk yoghurt og sødmælk. Græsk yoghurt er en rig kilde til protein, og som sådan vil dens brug i din opskrift være en sund proteinrig fødevare. Tung fløde kan tilberedes ved at blande lige store mængder græsk yoghurt og sødmælk. Du kan bruge den lige så tung fløde til at tilberede opskrifter som supper og saucer.

9. Brug af inddampet mælk

Du kan også bruge inddampet mælk som erstatning for tung fløde, som indeholder 60 % mindre vand sammenlignet med almindelig mælk. Du kan bruge denne cremede og tykke mælk til at forberede opskrifter, der bruger tung fløde i en lille smule flydende form. Dette er en god lav-kalorie erstatning for tung fløde. Brug en lige stor mængde inddampet mælk i stedet for tung fløde i dine opskrifter.

10. Brug af flødeost

Dette er en ostesort, som er lavet af mælk og fløde. Dette kan tjene formålet med en tung fløderstatning i nogle af opskrifterne. Flødeost kan være en god erstatning for tung fløde til fremstilling af frostinger samt supper og saucer, som kræver et cremet præg. Men brug ikke flødeost i opskrifter, der kræver flødeskum.

Så næste gang du forbereder en opskrift, der kræver tilsætning af tung fløde, kan du prøve en af ​​ovenstående erstatninger for tung fløde. Del også din feedback i vores kommentarsektion nedenfor!