Med masser af muligheder på markedet, er det ret svært at vælge et bestemt bærbart mærke. Men vi er her for at gøre det hårde arbejde for dig, vi kommer til at nævne samlingen af ​​10 bedste bærbare mærker over hele kloden. Alle de mærker, der er nævnt nedenfor, arbejder dag og nat for at give os banebrydende teknologi, innovationer og fremragende kundesupport.I dette indlæg har vi nævnt de 10 bedste bærbare mærker baseret på specifikationer, de leverer til deres kunder. Ved slutningen af ​​denne artikel kan vi garantere, at du vil have tankerne klar over, hvilken bærbar du vil købe næste gang?

10 bedste bærbare mærker at købe i 2021

Lige siden opfindelsen af ​​den bærbare bærbare computer i 1982 er konkurrencen om at levere den bedste teknologi til den billigste pris stigende dag for dag. Hvert mærke sætter et benchmark for sig selv og gør hårdt arbejde for at opnå det fuldstændigt.

Når du kommer til dette indlæg, hvis du er forvirret med forskellige bærbare mærker på markedet, er vi her for at lette dit problem.Her er en samling af de 10 bedste bærbare mærker i verden sammen med deres bedste bærbare computer, som du kan købe i 2021. Så lad os uden videre begynde listen over de bedste bærbare mærker i verden.

1. Æble

Hvordan kan en liste relateret til bærbare computere, smartphones og computere være komplet uden at nævne navnet på Apple? Apple topper vores lister, alt takket være dets fremragende kundesupport, førsteklasses byggekvalitet, brugervenlige grænseflade og design, klassens bedste kraft og skærmkvalitet. De genererer mere end 230 milliarder dollars årligt, kun formaterer salg af bærbare computere.

Når det kommer til at levere kundeservice, tilbyder Apple udover de fysiske butikker også 24*7 gratis opkaldsservice til sin kunde.

Bedste Apple bærbare computer at købe i 2021 : Apple MacBook Pro 13-tommer M1

2. HP

Hewlett Packard, eller populært kendt som HP, anses for at være blandt de ældste elektroniske mærker til at præsentere derude. Men i dag er deres popularitet forholdsvis mindre end dens tidligere dage. HP er hovedsageligt berømt for at levere den bedste bærbare computer til studerende og kontoransatte.

Når vi taler om udvalget af bærbare HP-computere, er de berømte for at levere cabrioleter, blæserløse bærbare computere, der hovedsageligt er designet til spil. HP har lanceret forskellige serier på markedet, der inkluderer Pavilion, EliteBook, Essentials, ProBook, Chromebooks og mange flere.

Brugere får hovedsageligt minimum 3 års garanti på enhver af HP bærbare computere, hvilket vil redde din bærbare fra enhver alvorlig skade.

Bedste HP bærbare at købe i 2021: HP Spectre X360 15

3. Lenovo

Lenovo er en af ​​de førende computerproducenter i verden med en andel på næsten 25,1 procent af det globale computermarked. De er berømte for at levere bærbare computere i premium kvalitet til en smule højere pris end de andre producenter.

Vigtigst er det, at Lenovo bærbare computere er for alle, uanset om du er en gamer-forretningsmand eller en almindelig studerende på universitetet. Det Yoga og Flex er to af de mest succesrige serier af Lenovo.

Når det kommer til kundeservice, er Lenovo ikke langt fra sine nære rivaler som Apple og HP. Lenovo har også tonsvis af offline servicecentre i næsten alle dele af ethvert land.

Bedste Lenovo bærbare computer at købe i 2021: Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen 3

4. Dell

Dell er berømt for at levere den bedste Windows-laptop i hele verden. Deres kundeservice og andre tjenester er også værd at rose. De fleste af Dells bærbare computere er nutidsorienterede, og de giver deres eget design og hardware, som er ret kraftfuldt.

Men deres enkle design er også en af ​​grundene til, at nogle bærbare brugere undgår at gå med Dell.

Dell Inspiron, XPS og Alienware-serien er blandt de mest solgte bærbare Dell-computere. Inspiron er hovedsageligt designet til lavbudgetbrugere, gå med XPS, hvis du har meget stor brug af en bærbar computer, hvorimod Alienware hovedsageligt er designet til gamere.

Bedste Dell bærbare at købe i 2021: Dell XPS 13 2021-model

5. Acer

Acer er hovedsageligt kendt for at levere den bedste værdi for pengene bærbare computere. Virksomheden har en andel på 5,7 % på det globale marked, når det kommer til bærbar produktion og salg. Acer giver også en meget anstændig batterilevetid i din bærbare computer, og dens ydeevne er også værd at rose. Acer Chromebook-serien har overtaget markedet for bærbare computere, da de kun er tilgængelige for kun $150.

Sammen med ydeevnen og den anstændige batterilevetid er Acer også populær blandt sit publikum for at levere en anstændig kundeservice.

Brugere kan kommunikere med Acers tekniske supportteam via live chat, tekniske opkald, e-mails og endda sociale medieplatforme. Acer mangler dog at levere holdbarhed til deres bærbare computer.

Bedste Acer bærbare at købe i 2021: Acer Aspire 7 Gaming

6. Asus

Det bærbare mærke, der er berømt for at levere overkommelige bærbare computere, hovedsageligt designet til spil, er Asus. Deres Chromebook-serie er også berømt for at levere den bedste kvalitet til et meget lavt budget.

Oprindeligt, under deres lancering i bærbare pc-segmentet, havde de svært ved overhovedet at betragte sig selv som mærket til fremstilling af bærbare computere, men nu anses Asus for at være blandt de 10 bedste bærbare mærker i verden.

Asus hævder at give minimum 4 timers batterilevetid i deres budgetsegment-laptop. Virksomheden formår også at levere en kraftfuld gaming-laptop i form af deres Asus ROG-serie.

I tilfælde af problemer kan brugere kommunikere med Asus tekniske team via live chats, e-mails, telefonopkald eller endda sociale medieplatforme.

Bedste Asus bærbare at købe i 2021: Asus ROG SE G14

7. MSI

Hvis du leder efter en bærbar computer til gaming, hvilket bedre mærke kan være for dig andet end MSI. MSI er berømt for gaming bærbare computere, og dette mærke er hovedsageligt populært blandt eSports spillere. Deres fokus er at blive ved med at forbedre deres grafikkort og bundkort.

Prisen på MSI bærbare computere er dog ret dyr, men i betragtning af deres kvalitet, kan man ølle med prissætningen. Deres nye designs er hovedsageligt designet til at tiltrække gamere.

Deres tekniske support er også værd at rose, de tilbyder 24/7 kundeservice. Den eneste ulempe ved MSI bærbare computere på grund af deres begrænsede muligheder, mister de meget af deres salg.

Bedste MSI-laptop at købe i 2021: MSI GF63

8. Microsoft Surface

Microsoft Surface er en af ​​de største producenter af personlige computere. Deres produkter er hovedsageligt designet til hurtigere ydeevne, tyndere kvalitet og kraftfuld ydeevne. Microsofts overflade er en perfekt kombination af Windows-centreret hardwaresoftware. Surface Go er blandt de mest solgte Microsoft-produkter.

Hvis du leder efter et produkt med højere rækkevidde, så gå efter Surface Pro 4. Det er en helt igennem avanceret enhed med slankere æstetik. Hvis din prioritet er batterilevetid, så gå med Surface Book 2. Deres kundeservice er også fremragende, og de giver god garantidækning på deres produkter.

Bedste Microsoft Surface Laptop at købe i 2021: Surface Pro 7

9. Razer

Ligesom Asus er Razer berømt blandt sit publikum for at levere gaming bærbare computere til en anstændig pris. Razer har en bred vifte af bærbare computere lige fra spil til normal daglig brug. Ydeevnen af ​​deres bærbare computer retfærdiggør deres ublu pris.

Razer er ikke et firma, der er berømt for at lave budgetorienterede bærbare computere. Deres fokus er primært at lave bærbare computere til spil i forskellige skærmstørrelser. Deres eftersalgsservice er også mærkbar, og alle kan kontakte deres tekniske team via onlinekanaler, telefonsamtaler og e-mails.

For nylig har brandet samarbejdet med Acro engineering for at forbedre sit fysiske servicecenter. Samlet set giver Razer også 1 års producentgaranti på hver af deres bærbare computere.

Bedste Razer bærbare at købe i 2021: Razer Blade 15

10.Samsung

Samsung er blandt de bedste navne, der kommer til alles sind, når det kommer til ethvert teknologirelateret produkt. De fremstillede smartphones, tablets, fjernsyn, klimaanlæg, køleskabe, bærbare computere samt pc.

De har dog ikke en loyal kundesupportbase i kategorien bærbare computere. Laptopbrugere undgår at gå med Samsung, alt sammen på grund af dens dårlige batterilevetid og gamle design.

Når vi taler om positive aspekter, er Samsung berømt for at levere fremragende teknisk support. Brugere er kun et opkald væk for at løse eventuelle tekniske problemer, der støder på deres Samsung-produkt. Brugere kan også kontakte dem via e-mails og live chat support.

Bedste Samsung bærbare at købe i 2021: Samsung Galaxy bog

Afsluttende ord

Så disse var samlingen af ​​10 bedste bærbare mærker i verden. Gå med den, der passer bedst til dine krav, men alle er gode i deres egne aspekter. Desuden, hvis du har nogen tvivl eller forslag vedrørende indlægget, så lad os det vide i kommentarfeltet.