Hjerteknuseren har skrevet under på en kommende animeret børnefilm med titlen 10 liv . Udover Zayn er Simone Ashley, Sophie Okonedo og Mo Gilligan også blevet underskrevet for at låne deres stemmer til forskellige karakterer i filmen. Her er alt, hvad vi ved om Zayns filmdebut.Zayn slutter sig til rollebesætningen i animationsfilm 10 liv

Den 29-årige sangerinde vil give udtryk for to karakterer i filmen, et tvillingepar ved navn Kirk og Cameron, der er blevet beskrevet som 'drenge, hvis ultrahårde ydre skjuler et dybt ønske om at behage deres mor'.

Zayn får selskab af komikeren Mo Gilligan, som vil låne sin stemme til Beckett, hovedkatten, og Bridgerton stjernen Simone Ashley, der skal spille Rose, en forskningsstuderende, der vil redde verdens bibestand.Hotel Rwanda skuespillerinden Sophie Okonedo vil give udtryk for Grace, en kvinde, der har magten til at give katten nye liv, og Derry piger stjernen Dylan Llewellyn skal spille Larry, Roses socialt akavede laboratoriepartner.

10 liv udkommer næste år

Zayns debutfilm er beregnet til at blive udgivet engang i 2023; den officielle dato er dog ikke offentliggjort endnu. I mellemtiden siger det officielle resumé af filmen: 'Beckett er en forkælet og egoistisk kat, der fuldstændig tager den heldige hånd, han har fået, for givet. Alt det er dog ved at ændre sig, da han skødesløst mister sit niende liv.'

“Står han over for det uundgåelige, plæderer han for at få lov til at vende tilbage til sit perfekte liv. Selvfølgelig bliver hans anmodning først afvist, men i et øjeblik af usædvanlig empati tillader portvagten ham at vende tilbage til jorden med et nyt sæt liv. Hvad han dog ikke indser med det samme, er, at hvert af disse nye liv vil se ham vende tilbage i en række forskellige former, som hver især lærer ham en værdifuld og rettidig lektie,' lyder det videre.

Zayn havde tidligere givet udtryk for sin interesse i at optræde

Sangerinden har altid været åben over for tanken om at være skuespiller. I et interview i 2018 afslørede Zayn, at han var villig til at begynde at spille skuespil, hvis der dukkede et spændende tilbud op. 'Sig aldrig aldrig, vel! Jeg ville være interesseret i at lave noget skuespil. Det har altid været noget, jeg kunne lide at lave, selv da jeg voksede op,' havde det tidligere One Direction-medlem sagt.

'Jeg lavede et par skoleforestillinger og sådan noget. Jeg siger ikke, at jeg er en Oscar-vindende skuespiller lige nu, men jeg er sikker på, at jeg kan gå til et par timer og lære ting og hente det. Det er bestemt noget, jeg er interesseret i. Jeg siger ikke, at jeg er en skuespiller på Oscar-niveau lige nu, men jeg er sikker på, at jeg kan gå til et par klasser og lære ting og hente det.' havde han tilføjet.

Er du spændt på at se Zayn Maliks debutfilm? Fortæl os i kommentarfeltet.