Det er tid til at sige farvel til YouTube spole tilbage !

Den seneste opdatering på YouTube, som tidligere har annulleret sidste års Rewind-video, er, at virksomheden nu har taget en beslutning om at droppe YouTube spole tilbage én gang for alle. YouTube sagde, at det annullerer Rewind for altid, som bekræftet af virksomheden til TubeFilter.YouTube Rewind, som blev lanceret for over ti år siden i 2010, er YouTubes årlige årsafslutningsvideo, der hylder det mest populære og trending indhold, der blev delt på videoplatformen i det foregående år.

YouTube annullerer tilbagespoling permanent for 'god'Ni udgaver af YouTube Rewind er blevet udgivet siden starten. Den tiende iteration af Rewind for år 2020 blev dog aflyst på grund af coronavirus-pandemien.

Den populære videodelingsplatform har annulleret Rewind 2020-videoen på grund af COVID-19, da ingen ville være interesseret i at se tilbage på 2020, som ikke havde gode minder.

Twitter-håndtaget af YouTube-skabere delte et opslag i torsdags ved at skrive, Tak til alle skabere, der er involveret i Rewind – vi vil være for dine Rewinds, når vi fokuserer vores energi på at fejre dig og de trends, der gør YouTube til en anderledes og opdateret slags oplevelse – følg med! →

Virksomheden afslørede også, at dets beslutning om at annullere Rewind ikke er på grund af tilbageslaget, det modtog for sin 2018 Rewind-video.

En talsmand fortalte TubeFilter, at YouTube vil fortsætte med at være inspirerende til at se de utal af måder, hvorpå de mest kreative indholdsproducenter i verden - vores YouTube-skabere - indkapsler slutningen af ​​året i deres videorecaps, da YouTube trækker sin egen Rewind-video tilbage.

Nå, for de uvidende er Rewind-videoer ikke blevet modtaget godt gennem årene!

Det, der var overraskende, var YouTube Rewind 2018: Alle styrer Rewind som tilfældigvis var den mest dislikede video nogensinde delt på YouTube med over 19 millioner dislikes. Videoen blev ikke taget godt af kritikere, YouTubere såvel som seere. I de første to uger af selve udgivelsen fik videoen over 10 millioner dislikes.

Selv den næste, dvs. YouTube Rewind 2019: For the Record modtog heller ikke meget kærlighed fra seerne.

Tag et kig på Rewind 2018 nedenfor:

YouTube, som aflyste Rewind 2020 på grund af årets vanskeligheder på grund af COVID-19, citeret 2020, har været anderledes. Og det føles ikke rigtigt at fortsætte, som om det ikke var det.

YouTube Rewind blev produceret og skabt af YouTube og Portal A Interactive. Disse videoer dækkede en oversigt og opsummering af et års virale videoer, begivenheder, trends og musik. YouTube uploadede Rewind-videoerne på sin officielle kanal.

Bliv tilsluttet dette rum for flere interessante opdateringer!