Mindst to sæsonbestemte detoxes om året...

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af YOLANDA (@yolanda.hadid)Tidligere model og mor til Bella og Gigi, Yolanda Hadid (58) tager sit wellness-spil til næste niveau. Hendes nye Instagram-opslag handler om friske grøntsager og frugter. Efter et 28-dages 'detox-morgenregime' har Yolanda været i stand til at adoptere en sundere livsstil end mange af disse sundhedsbevidste væsener. Hun startede sit Instagram-opslag med at nævne:'Så selvom du spiser godt, træner og holder dit immunforsvar stærkt, er du stadig modtagelig for miljøet og kemikalier i fødevareforsyningen. Der er en masse videnskabelige beviser, der viser, at tusindvis af stoffer, konserveringsmidler, pesticider og andre forurenende stoffer forbliver lagret i vores kroppe længe efter, vi er blevet udsat for dem.'

Selvom dette stadig er sandt, afslørede Yolanda, hvordan to-sæsonbestemte afgiftninger om året sammen med et par kortere ind imellem hjælper hende med hendes krop. Hun forklarede, at når hun har lyst til at trykke på 'Nulstil'-knappen og fjerne betændelsen, bliver hun automatisk inspireret til at tage disse detoxer op. Nå, hendes sunde hud og krop taler vers om, hvor godt hun passer på sig selv, det også på de mest naturlige måder.

Minimering af Lyme-symptomerne...

På et af billederne delte Yolanda en imponerende 'detox-morgenrutine' af den berømte wellness-forfatter, Anthony William, professionelt kendt som Medical Medium, som inkluderer følgende:

'Mad og væsker:

32 oz citronvand (vent mindst 20-25 minutter)

32 oz selleri juice (vent mindst 20-25 minutter)

Vandmelon snack hele morgenen

Heavy Metal Detox Smoothie

2 kopper frosne vilde blåbær

2 bananer

1 koriander

1 spsk byggræsjuicepulver

1 spsk spirulina

1-2 kopper frisk appelsinjuice (hvis appelsiner er søde), 1/2 presset appelsin, hvis oxideret. Tilsæt kokosvand for at sikre, at det ikke er lyserødt.'

Yolanda afslørede, hvordan denne 28-dages rensning har hjulpet hende med at minimere hendes Lyme-symptomer. Hun tilføjede, 'Dette er ikke en slankekur, det er en livsstil, som jeg voksede ind i efter årevis med at lide af sygdom.' Hvis du ikke er klar over det, er borrelia forårsaget af 'bakterien Borrelia burgdorferi, og sjældent borrelia mayonii'. I enklere vendinger overføres det til mennesker gennem bid af inficerede sortbenede flåter. Symptomerne kan variere fra hududslæt (Erythema migrans til feber, hovedpine og træthed.

Nær dig selv mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt

Yolanda Hadid forklarede fordelene ved denne fantastiske detox ved at nævne et meget vigtigt punkt. Hun udtalte, at en god rensning/detox er mere end blot det, der kommer ind i munden. Det handler om at brødføde dig selv mentalt, åndeligt og følelsesmæssigt. Hun tilføjede, 'Dette er den mad, Gud havde til hensigt, at vi skulle spise, og din krop vil lære og vise dig, hvordan symptomerne bare smelter væk, når de får den rigtige helbredende mad.'

Til sidst takkede hun den berømte forfatter, Anthony Williams, professionelt kendt som Medical Medium, for morgenrutinen. Hvis du nu undrer dig over, hvad der er i vente for resten af ​​dagen, udtrykte Yolanda, at hun laver lækre salater og dampede grøntsager til en perfekt kost.

Hun åbnede også op for, at i dag markerer hendes 12. dag for udrensningen. Hun sagde også, hvordan denne udrensning har holdt hendes energi oppe, selv mens hun gik en 5-mile gåtur. Med denne diæt føles hendes hjerne meget klarere, og hun oplever bedre søvn. Hun sagde også andre fordele som reducerede ledsmerter.

Til sidst skrev hun: Da vi skifter sæsoner i dag, føler jeg mig dybt taknemmelig og klar til at tage fat på, hvad livet har i vente for mig……..” Helt ærligt, hendes indlæg er et af de mest ærlige råd, når det kommer til ens helbred.

Hvis du ikke er klar over det, foreslår Center for Økogenetik & Miljøsundhed, at på grund af øget pesticider i frugt og afgrøder, bliver folk ofte udsat for 'akutte OP-pesticidforgiftninger resulterer i symptomer som kvalme, mavekramper, diarré, svimmelhed, angst og forvirring, blandt andet, som kan være ret alvorlig, men som ofte er reversibel.'

For at vende tilbage til Yolandas indlæg, er detox-regimet blevet leveret af den berømte forfatter, Anthony William, som er 'et selverklæret medie der tilbyder pseudovidenskabelige medicinske og sundhedsmæssige råd baseret på påstået kommunikation med en Ånd.” Professionelt kendt som Medical Medium, Anothnys Instagram har over 4 millioner følgere, og hans bio siger: 'NY Times Bestseller Author, Medical Medium Podcast, Helping people overcome sygdom, ophavsmand til Global Celery Juice Movement.'

Reaktion på Yolandas indlæg...

Yolanda Hadids opslag har fået mere end 80.000 likes på få timer. Hendes indlæg indeholder billeder af friske grøntsager, salater og frugter. I en af ​​videoerne kan du se hende presse frisk citronsaft.

I kommentarfeltet skrev en fan, ' Lev dette!!! Kunne du tænke dig at dele dit præcise regime? Jeg vil selvfølgelig sørge for at tjekke med min læge først. Men du ser altid så sund og smuk ud. Vi kunne alle bruge et immunforsvar. Især da jeg lider af frygtelig gigt. Tak igen😍.” En anden fan udtrykte ulejligheden ved at følge et sådant regime med et langtidsarbejde og børn.

En fan kritiserede Medical Medium ved at kalde ham en bedrager. Hun skrev Medicinsk medie er et bedrageri. At spise en hel fødevare plantebaseret kost er alt, hvad der er til det! Medicinsk medium er ikke en læge. Han bruger grundlæggende viden om, at en plantebaseret kost er bedst for sundheden, og forsøger derefter at markedsføre sin egen version af det ved at agere, som om hans opskrifter er det, der forårsager helbredelse...'

Nå, han er muligvis en bedrager, men denne sunde plantebaserede kost gør underværker for mange. Hvis du har spørgsmål, så skriv dine tanker, for jeg har lavet min research om dette siden morgen. Spis godt og vær sikker!