Hvem hævdede, at udgivelsesdatoen og den kronologiske rækkefølge er den samme? Nå, det er ofte svært at sige, hvilken film der kommer først med hensyn til plottet, og det er også forvirrende. Filmenes udgivelsesdatoer og deres kronologiske rækkefølge stemmer ikke overens, især når det kommer til X-Men-franchisen. Det er lidt svært, men vi har forenklet det for dig. Hvis du er træt af at se film i den forkerte rækkefølge, har vi lavet en liste over alle X-Men-filmene i kronologisk rækkefølge, som alle kan nyde. Den kronologiske sekvens tilføjer et tydeligt spin til sagerne, fordi rækkefølgen, hvori hændelser sker, ikke nødvendigvis korrelerer med udgivelsesdatoen for hver film. Selvom vi ikke vil afsløre nogen spoilere i denne filmsynopsis, vil vi give en generel oversigt over plottet.

X-Men-film i kronologisk rækkefølge

Så her er en liste over film i kronologisk rækkefølge (Story line order) med referencer til, hvor du kan se dem. Lad os gøre din udfordrende opgave så enkel som muligt:en. X-Men første klasse (2011)

Under den kolde krig slår Charles Xavier og Erik Lehnsherr sig sammen med flere andre mutanter for at redde menneskeheden fra et atomangreb og en potentiel global konflikt i år 1962. Serien er baseret på kølvandet på Cubakrisen. De danner det første X-Men-hold og hjælper med at redde verden.to. X-Men: Days of Future Past (2014)

Wolverine flyver baglæns i historien for at forhindre Mystique i at halshugge Bolivar Trask, hvis mord fører til dannelsen af ​​Sentinels, der mutantdræber robotter. Days of Future Past, er teknisk set i 1973, hvorfor det er inkluderet i denne kronologi. Det er dog også en film, der foregår i fremtiden, der finder sted i år 2023, det er stort set mindre end 2 år fra nu.

3. X-Men Origins: Wolverine (2009)

Logan bor stille og roligt sammen med sin elsker, Kayla, efter år i arbejdsstyrken som en mutant fighter. Men da en karakter fra Logans historie myrder Kayla, bliver han bedt om at søge hævn. Handlingen starter officielt i 1845, hvor en ung Logans evner først dukker op, selvom filmen primært foregår i 1979 og udforsker, hvordan Logan mister sine minder.

Fire. X-Men: Apocalypse (2016)

Den virkelig magtfulde mutant Apocalypse, som altid er blevet tilbedt som en guddom, ønsker at udslette menneskeheden. For at forpurre hans ambitioner må X-Men kæmpe ved siden af ​​hinanden. I 1980'erne stod X-Men over for En Sabah Nur, en antikkens virkelig kraftfuld mutant, der søger at trives ved at skabe kaos på planeten.

5. X-Men: Dark Phoenix (2019)

Jean Gray bliver sprængt af en enorm stråle af kraft, som hun inkorporerer i sin krop, og forvandler jean til en ustoppelig fare for X-Men efter en tragedie. X-Men skal afgøre, om Jean Greys liv er mere værd end hele menneskeheden, når hun udvikler mystiske kræfter, der forgifter hende og forvandler hende til en mørk Føniks.

6. X men (2000)

Magneto bortfører Marie, en teenage-mutant, og planlægger at bruge sine evner til at udslette menneskeheden. X-Men og Wolverine slår sig på den anden side sammen for at redde hende og besejre Magneto. To organisationer samles til en eventuel konfrontation i et univers, hvor mutanter trives og bliver diskrimineret mod hinanden.

7. X2: X-Men United (2003)

En mutant ved navn Night crawler forsøger at myrde den amerikanske præsident. I mellemtiden, da William Stryker overfalder professor X's institution, slår hans mutante unge sig sammen for at besejre ham.

8. X-Men: The Last Stand (2006)

Et regeringsfinansieret anlæg opdager en behandling for mutanter, og en sund teenagers DNA bliver brugt i processen. Mutanterne på den anden side må opgive deres færdigheder og blive mennesker, hvilket resulterer i ultimativ adskillelse. Det mutante broderskab bliver forarget, da der udvikles en kur, der hævder at være i stand til at omdanne enhver mutant til et almindeligt menneske.

9. The Wolverine (2013)

Logan flyver til Tokyo for at se en gammel ven ved navn Yashida, som skal dø. Logan afviser Yashidas anmodning om at fjerne hans reparationstalenter, og scenariet forværres. Han bliver viklet ind i en skandale, der involverer yakuza og mutanter.

10. Deadpool (2016)

Wade Wilson, en kommandosoldat, udsættes for prøvelser af Ajax, en ond forsker, for at behandle ham for kræft og give ham helbredende evner. Wade er på den anden side deformeret som følge af eksperimentet, og han lover at hævne sig.

elleve. De nye mutanter (2020)

Mirage, Wolfs-bane, Cannonball, Sunspot og Magik er fem unge mutanter, som gennemgår terapi et hemmeligt sted for at befri sig for deres dødbringende evner. Dr. Cecilia Reyes inviterer enkeltpersoner til at høre deres oplevelse, men deres flashbacks omdannes hurtigt til en rædselsvækkende virkelighed, da de begynder at spekulere på, hvorfor de bliver fængslet, og hvem der planlægger at dræbe dem.

12. Deadpool 2 (2018)

Deadpool bliver fængslet efter at have forsvaret en ung mutant ved navn Russell fra embedsmændene. Han undslipper dog og rejser en mutanthær for at forhindre en tidsrejsende lejesoldat i at myrde Russell. Teenage X-Men-castet optræder kort i efterfølgeren Deadpool 2, som faktisk fandt sted i år 2018.

13. Logan (2017)

Logan dukker op efter pensionering for at transportere Laura, en teenagemutant, til en sikker stilling. Under hele rejsen slutter han sig til andre mutanter, der flygter fra en forfærdelig virksomhed, der har testet dem. Logan blev udgivet i 2017, selvom den er sat i år 2029, hvor mutanter er på randen af ​​at uddø.

Nå, det var X-Men-serien i kronologisk rækkefølge; Du kan dog se Deadpool, mens du overværer X-Men-serien, eller selvom du ikke vil, er det helt fint.