Ho Ho Ho! World Trigger Sæson 3 er her og sæt dig på mit bagsæde, fordi jeg kommer til at køre dig hele vejen til den kommende sæson. Med mig?World Trigger Sæson 3 gør plads til en officiel udgivelse og gæt hvad? Den er der næsten for at udgive over hele verden. Lige nu er fans overalt ivrige efter at vide og finde ud af mulige måder at se afsnit 1 på, og vi tror, ​​vi har præcis det, du har brug for.

Tid til at scrolle ned.

World Trigger er en af ​​de meget populære japanske anime under produktionen af ​​Toei Animation. Inspireret og baseret på mangaen og Daisuke Ashihara som forfatter og illustrator, har showet nået og toppet sine højder. I 2014 havde showet premiere for den allerførste sæson, og lige siden topper showet en liste over favoritter for fans.Sæson 1 havde et komplet sæt på 74 afsnit, og ikke så mærkeligt, den forblev i rampelyset i længst tid. Den var også elsket af en gazillion af seere spredt over hele verden. Derfor er det bestemt gør ikke kom ud som en overraskelse, at showet er fornyet til at have to sæsoner mere.

World Trigger Sæson 3 – Her er alt, hvad du ønsker at vide!

World Trigger Sæson 3 er næsten her, og vi har udrullet al info kun til DIG!

Hvad er udgivelsesdatoen?

World Trigger Sæson 3 er allerede ude, og showet blev udgivet lørdag den 9. oktober 2021 eller den 10. oktober 2021 (afhængigt af din region).

YAY!

Seriens afsnit blev allerede udsendt i Japan, og for internationale fans vil det være tilgængeligt på Crunchyroll .

Vi vil tale mere om det lidt senere.

Udgivelsestid!

Helt afhængigt af din region kan du tune ind på afsnit 1 af showet. Her er listen over timing for forskellige regioner.

World Trigger sæson 3

  • Eastern Time: 13.00-14.00 EDT den 9. oktober
  • Pacific Time: 10-11 AM PDT den 9. oktober
  • Britisk tid: 18.00-19.00 BST den 9. oktober
  • Central Time: 12-1 PM CDT den 9. oktober

Er du fortrolig med japansk? Vær så god!

Hvor kan du se World Trigger sæson 3?

Som vi talte om det tidligere, vil den første episode af den japanske anime være tilgængelig for alle internationale publikummer Crunchyroll .

Derfor, hvis du er en premium-bruger og abonnerer på streamingplatformen, kan du nemt se afsnit 1 af World Trigger S3, da den streames i øjeblikket. Tværtimod er det for afmeldte brugere en ventetid på endnu en uge for at kunne se det første afsnit.

Her er en trailer til World Trigger sæson 3, hvis du ikke har haft mulighed for at se den.

Hvad med at anskaffe dig et abonnement så?

Det var alt, jer! Håber du havde det sjovt at læse og ja, glem ikke at skubbe mig ind, hvis du har flere oplysninger om emnet end mig.