Med Windows 11, der skal gøres tilgængeligt for alle kompatible enheder inden udgangen af ​​2021, har Microsoft talt om minimumskravene til, at din enhed kører Windows 11 problemfrit. Disse oplysninger hjælper dig med at finde ud af, om din nuværende pc er klar til opgaven eller ej. Så lad os se på det.

Windows 11 systemkrav

Ved lanceringen af ​​Windows 11 nævnte oplægsholderne tydeligt, at hvis din computer ikke matcher minimumskravet til Windows 11, så er der ingen måde for dig at installere det nyeste Windows på din computer. Så lad os tage et kig på minimumskravet for, at du kan køre Windows 11 på din computer.    Processor:Minimum 2-core processor og clockhastighed over 1GHz VÆDDER:Din computer skal have minimum 4 GB RAM og mindst 64 GB ledig lagerplads. System Firmware:UEFI og Secure Boot kompatibel. TPM: minimum TPM 2.0 Grafikkort: Installeret grafikkort skal være kompatibelt med DirectX 12 eller dens senere versioner med WDDM 2.0-driver. Skærm: Mindst 1280×720p opløsning skærm. Internetforbindelse: Microsoft-konto og internetforbindelse er påkrævet for opsætning til Windows 11 Home.

Af alle minimumskravene nævnt ovenfor vil det meste af pc'en ikke være i stand til at køre Windows 11 på grund af TPM 2.0-kravet. For at kontrollere den TPM-version, der er installeret på din computer, skal du indtaste og indtaste tpm.msc i kørselsdialogboksen.

Er min pc kompatibel med Windows 11?Så hvis du vil kontrollere, om din computer eller bærbare computer er kompatibel med den nyeste Windows 11 eller ej, behøver du ikke lede andre steder. Som Microsoft selv har givet mulighed for at tjekke det. Bare følg nedenstående trin for at finde ud af, hvordan du kan kontrollere kompatibiliteten af ​​din enhed.

  • Gå til Microsofts officielle side ved at klikke på denne link .
  • På startsiden skal du klikke på Windows 11-banneret.
  • Rul lidt ned, og du vil finde et afsnit af Tjek for kompatibilitet. Du bliver nødt til at downloade den officielle Microsoft-app ved at klikke på linket nævnt der.
  • Når appen er downloadet, skal du åbne den.
  • Klik på, Tjek nu mulighed på startskærmen.
  • Det vil tage 2-3 sekunder at tjekke din computer og vise resultatet af, om din pc er kompatibel til at køre Windows 11 eller ej.

Windows 11 er her: Tjek funktionerne og udgivelsesdatoen

Hvornår vil du modtage Windows 11-opdatering?

Windows 11 vil være tilgængelig for brugere som en gratis opdatering. Denne opdatering vil kun være tilgængelig for alle ægte Windows 10-brugere, dvs. som har den originale Windows 10-konto, ikke en piratkopieret. Ifølge Microsoft vil udrulningen af ​​Windows 11-opdateringen begynde fra november 2021 og vil fortsætte indtil 2022. Men hvis du er utålmodig og ikke kan vente længe med at prøve den nyeste Windows 11, kan du deltage i Windows insider-programmet for at prøve ud af betaversionen af ​​Windows 11. Men husk altid, betaversionen afspejler ikke den endelige kvalitet, den kan indeholde mange fejl og fejl.

Når vi taler om forskellen mellem Windows 10 og Windows 11, kommer Windows 11 med kraften og sikkerheden fra Windows 10 med en helt ny og redesignet system-UI. Du vil også få nye apps, lyde og værktøjer, som du ikke har oplevet før i nogen Windows-version.

Så det er bare et spørgsmål om tid, før vi får den seneste Windows 11-opgradering på vores system, indtil da vær sikker, vær glad.